fbpx

Lumia

app

Mielenrauha mukanasi - Mindfulness & joogasovellus

Lumia App on rauhoittava ja helppokäyttöinen täysin suomenkielinen mobiilisovellus kehon ja mielen hyvinvointiin. Sovelluksessa on viikoittain päivittyvä tarjonta joogaharjoituksia, meditaatioita sekä erilaisia kursseja, jotta sinä voisit elää stressittömämpää ja tasapainoisempaa elämää ja voida paremmin.

 

Me tiedämme, miltä tuntuu, kun keho ja mieli on ylikierroksilla, kiireinen arki vie voimat ja uniongelmat piinaavat. Olemme luoneet ratkaisun, joka lupaa Sinulle helpotusta stressin oireisiin ja auttaa saavuttamaan mielenrauhan. 

 
 • Selkeä ja helppokäyttöinen sovellus, ihan jokaiselle!
 • Pysähdy hetkeen missä ja milloin haluat. Mielenrauha kulkee taskussa mukanasi.
 • Eripituisia meditaatioita, jooga-ja kasvojoogaharjoituksia, taukojoogaa työpäivien lomaan sekä hyvänolon- kursseja.
 • LIVE ja chat-mahdollisuus vaihtuvin teemoin kerran kuukaudessa- olet osa yhteisöämme!
 • Uusi jooga ja meditaatio joka viikko. 
 • Pysähdy hetkeen, hellitä, meditoi, joogaa, venyttele- tee pieniä hyvinvointitekoja itsellesi säännöllisesti. 
 • Voit kokeilla 7 päivää ilmaiseksi!

Lataa Lumia App ja kokeile ilmaiseksi!

Lumia App

Lumia Appistä löydät

Meditaatioita

 • Laajan valikoiman meditaatioita, jotka opastavat sinua pysähtymään hetkeen, rentouttamaan kehoasi ja mieltäsi. Näiden meditaatioiden avulla voit vähentää stressitasojasi, hallita ahdistusta ja luoda mielenrauhaa kiireiseen arkeesi. Meditaatiot on jaoteltu teemoihin kuten pysähtyminen, uni ja tunteet – löydät helposti tarpeeseesi sopivan harjoituksen.
  Harjoitukset toimivat myös näyttö suljettuna, joten voit kuunnella helposti missä ja milloin vain.

Joogaharjoituksia

 • Erilaisia ja eri pituisia joogaharjoituksia, jotka auttavat sinua pitämään huolta itsestäsi joka päivä. Voit valita mm. energisoivia flow-harjoituksia, lyhyitä taukojoogia työpäivän lomaan tai rentouttavia yin-harjoituksia iltaan.
 • Lisäksi löydät sovelluksesta kasvojoogaharjoituksia, joiden avulla voit saada helpotusta esimerkiksi purentalihasten jännityksistä johtuviin kasvo-ja päänsärkyihin, vahvistusta kasvojen lihaksille ja rentoutusta kasvojen ja niskan alueen kireille alueille. Lisäbonuksena saat kauniin hehkun kasvoillesi!

Kursseja

 • Sovelluksen Polkujen avulla pääset alkuun meditaatio- ja joogamatkallasi, ja saat pidettyä yllä säännöllistä harjoittelua. Päivitämme sovellukseen säännöllisesti erilaisia hyvinvoinnin polkuja esimerkiksi mindfulnessiin, uneen ja stressinhallintaan liittyen.

Livet

 • Lumia Apin livelähetykset tarjoavat sinulle mahdollisuuden osallistua reaaliaikaisiin jooga- ja meditaatiotunteihin sekä asiapainoitteisiin livelähetyksiin kanssamme. Voit nauttia ohjatuista tunteista, saada tukea ja jakaa kokemuksiasi meidän ja muiden käyttäjien kanssa.

Hinnat

Tee näin

 1. Mene linkistä App Storeen (iPhone) tai Play Kauppaan (Android-puhelin) ja lataa sovellus.
 2. Rekisteröidy.
 3. Mene profiili-sivulle ja valitse tilaus. Tilauksen hallinta avautuu selaimessa.
 4. Kirjaudu ensin sisään juuri luomillasi tunnuksilla maksusivulle ja maksa tilaus.
 5. Tämän jälkeen avaa sovellus uudelleen tai käy päivittämässä käyttäjätietosi “käyttäjätiedot” sivulla.
  Nyt pääset tekemään kaikkia harjoituksia!

  Jos haluat maksaa liikuntaeduilla, lataa sovellus ja rekisteröidy. Maksa liikuntaetuudella ja laita meille sähköpostia osoitteeseen: info@lumiawellness.fi

Lataa Lumia App nyt!

Käyttäjäkokemuksia

Keitä olemme?

Olemme Sini ja Piia, siskokset, joiden intohimona on auttaa ihmisiä pysähtymään, hellittämään ja voimaan paremmin. Omistamme Jooga- ja pilatesstudio Lumia Wellnessin täällä Rovaniemellä. Nyt haluamme tarjota jooga- ja mindfulnessharjoitteet kaikkien saataville paikallisesti Rovaniemellä kehitetyn sovelluksemme avulla.

Uskomme, että elämä on liian kallisarvoista jatkuvalle kiireelle ja suorittamiselle. Haluamme auttaa sinua pitämään huolta kehostasi ja mielestäsi, ja tarjota tyyneyden, rentouden ja läsnäolon hetkiä elämääsi.

Maksuun käyvät myös liikuntaedut!

Voit maksaa 6kk ja 12kk jäsenyyden liikuntaeduilla. Jos haluat käyttää maksuna liikuntaetuuksia, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: info@lumiawellness.fi
Kerro viestissäsi nimesi, sähköpostisi ja kumman jäsenyyden haluat maksaa. Lisäämme jäsenyyden tunnuksellesi kyseiselle ajalle. Vastaamme 1-2 kokonaisen arkipäivän kuluessa.

Usein kysyttyä

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kysyttävää?