fbpx

Hyvinvointilomat

Lähde kanssamme unohtumattomille hyvinvointilomille Kanarialle & Lappiin

Järjestämme pari kertaa vuodessa hyvinvointilomia, joihin ovat tervetulleita sekä asiakkaamme että kaikki muutkin halukkaat!

Kanarialle suuntautuvat lomat järjestämme yhteistyössä Tjäreborgin kanssa. Lomamme sisältävät joogaa, pilatesta ja muita aktiviteetteja, sekä tietysti myös omaa aikaa ja rentoutumista. Mukaan voit lähteä yksin tai ystävän kanssa! 
Sini on asunut Kanariansaarilla viiden vuoden ajan, ja toiminut siellä oppaana sekä joogaopettajana, joten voit luottaa paikallistuntemukseemme. Ota irtiotto arjesta ja lähde mukaamme ihanalle hyvinvointilomalle!

teneriffa - maisema - hyvinvoiintiloma - lumia wellness

Vahva keho ja mieli -hyvinvointiloma Teneriffalla

14.–21.3.2023

Ensimmäinen lomamme suuntautuu Teneriffalle maaliskuussa 2023! Lähde mukaan aktiiviselle hyvinvointilomalle nauttimaan ihanan keväisestä Teneriffasta.

Tällä aktiivilomalla pääset huoltamaan kehoasi ja mieltäsi lempein jooga- ja pilates harjoituksin. Saat aloittaa päiväsi energisoivilla ja vahvistavilla pilates- ja joogaharjoituksilla aamuisin ja rauhoittua lempeässä joogassa iltaisin.

Yhtenä päivänä teemme retken Santiago del Teiden vuoristomaisemiin, noin 1000 metrin korkeuteen saaren länsipuolelle. Vaellamme kiireettömästi upeissa maisemissa manteli- ja viikunapuiden sekä viiniviljelmien ympäröimänä, ja teemme mindfulnessharjoituksen luonnon keskellä. Päivän päätteeksi nautimme paikallisen kanarialaisen lounaan.

Kahdessa hyvinvointiworkshopissa saat tietoa kokonaisvaltaisesta palautumisesta ja mindfulness-menetelmästä. Tietoisesti pysähtymällä, hidastamalla, saat enemmän irti lomastasi ja nautit voimallisemmin hetkestä- tässä ja nyt. 

 

Moderni ja aikuisille suunnattu hotelli Sunprime Ocean View sijaitsee aivan rannan lähellä, joten voit milloin tahansa upottaa varpaasi hiekkaan ja uida kristallinkirkkaissa vesissä.

Ohjattujen liikuntahetkien ohella voit nauttia lomastasi vaikkapa lekottelemalla rannalla ja herkuttelemalla kanarialaisen keittiön ihanilla antimilla.

Ohjatusta ohjelmasta vastaamme me – Lumia Wellnessin kokeneet ohjaajat Sini ja Piia!

Tämä on täydellinen valinta, kun haluat viettää aktiivista lomaa samanhenkisessä seurassa. Ikäraja 16 vuotta.
Lähdöt Oulusta ja Helsingistä.

Ilmoittautuminen Tjäreborgin kautta – klikkaa loman sivuille tästä.

Hinta

1 479,-/henkilö kahden hengen huoneessa (Classic Studio 1 huone, parveke ympäristön suuntaan)*

1 799,- /henkilö yhden hengen huoneessa (Classic Studio 1 huone, parveke ympäristön suuntaan)

 

* Jos haluat lähteä matkalle yksin, et voi varata paikkaa jaettuun huoneeseen. Jos haluaisit kuitenkin jakaa huoneen, ota yhteyttä suoraan meihin – ja ilmoitamme heti jos muitakin kiinnostuneita on lähdössä reissuun yksin! Huom – matka täytetään kuitenkin varausjärjestyksessä, ja varaus tehdään aina Tjäreborgin kautta.

Sisältää

 • Edestakaiset lennot Oulusta tai Helsingistä Teneriffalle
 • Ateriat lennoilla (Sunclass menu)
 • Matkatavarat lennolla
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus 7 vrk
 • Kaikki jooga- ja pilatesharjoitukset
 • Rantatreeni
 • Kuljetus & vaellus Santiago del Teideen
 • Perinteinen kanarialainen lounas retkipäivänä

  Lisämaksusta:

 • Aamiainen 67€ / viikko
 • Saatavilla myös all inclusive ja muita lisäpalveluita, kts. Tjäreborgin sivut.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!