fbpx

Hyvinvointilomat

Lähde kanssamme unohtumattomille hyvinvointilomille aurinkoon!

Järjestämme pari kertaa vuodessa hyvinvointilomia, joihin ovat tervetulleita sekä asiakkaamme että kaikki muutkin halukkaat!

Teneriffalle suuntautuvat lomat järjestämme yhteistyössä Tjäreborgin kanssa. Lomamme sisältävät joogaa, pilatesta ja muita aktiviteetteja, sekä tietysti myös omaa aikaa ja rentoutumista. Mukaan voit lähteä yksin tai ystävän kanssa! 

Levon ja läsnäolon retriitti Kreetalle

9.-16.6.2024

Tällä retriitillä laskeudumme olemisen tilaan Kreetan saaren etelärannikon hiljaisuudessa. Saat nauttia lomastasi kiireettömässä ympäristössä, hiljaisuudessa leväten. Majoituksena ihana, rauhallinen Way Om, joka on vain ryhmämme käytössä koko viikon. Tervetuloa levon ja läsnäolon jooga- ja mindfulnessretriitille kanssamme!

Jooga- ja pilatesloma Teneriffalla

19.11.-26.11.2024

Lähde mukaan marraskuussa jooga- ja pilatesmatkalle aurinkoiselle Teneriffalle. Tällä aktiivilomalla pääset huoltamaan kehoasi ja mieltäsi lempein jooga- pilatesharjoituksin. Saat aloittaa päiväsi energisoivilla ja vahvistavilla pilates- ja joogaharjoituksilla aamuisin ja rauhoittua lempeässä joogassa iltaisin. Aikaa jää myös saaren upeaan luontoon tutustumiseen, rantaelämään tai shoppailuun! Las Americaksessa kaikki palvelut ovat lähellä.

Tämä on matkapaketti, johon kuuluvat lennot, majoitus ja ohjelma.