fbpx

Levon ja läsnäolon retriitti Kreetalla

9.-16.6.2024

Tällä retriitillä laskeudumme olemisen tilaan Kreetan saaren etelärannikon hiljaisuudessa. Saat nauttia lomastasi kiireettömässä ympäristössä, hiljaisuudessa leväten. Majoituksena ihana, rauhallinen Way Om, joka on vain ryhmämme käytössä koko viikon. Tervetuloa levon ja läsnäolon jooga- ja mindfulnessretriitille kanssamme!

Kreeta jooga mindfulness puu asana

Retriitin aikana saat mahdollisuuden tutkiskella itseäsi rauhassa ohjattujen mindfulness-ja joogaharjoitusten sekä meditaatioiden avulla. Ohjattuja harjoituksiamme johdattelevat mm. mindfulnessista tutut teemat, kuten hyväksyminen, luottamus, irtipäästäminen, kiitollisuus ja itsemyötätunto. Toteutamme retriitin 8 osallistujan ja 2 ohjaajan ryhmällä, joten halutessasi pääset jakamaan kokemuksiasi turvallisessa porukassa keskustellen.

Retriittiin kuuluvat aamu-  ja iltaharjoitukset (joinakin päivinä aamuharjoitus + aamupäivän workshop). Yhteensä ohjattuja harjoituksia viikon aikana noin 15h.  Sinulle jää aikaa myös vain olemiseen, tai halutessasi saareen tutustumiseen. 

Viikon aikana saat nauttia paikallisesta kiireettömästä elämänrytmistä, herkullisesta kreikkalaisesta ruuasta ja turkoosina kimmeltävästä merestä. Voit hakeutua halutessasi omaan rauhaan myös rannalle- lähettyviltä löytyy lukuisia rauhallisia rantapoukamia. Halutessasi voit sulkea puhelimesi ja ottaa etäisyyttä viriketulvaan, s-posteihin ja somemaailmaan. 
Kreetan etelärannikko on todella rauhallista ja luonnonkaunista aluetta, jossa riittää nähtävää jos haluat tutkia ympäristöä. Lähimmät kylät ovat Lentas ja Dytikos. 
Alue on tunnettu kauneudestaan mutta myös hoitavasta energiasta. Kreetan saarella on todella rikas historia ja se on oikea arkeologian aarreaitta. Lentas on tuhansia vuosia sitten ollut satama, ja alueella on ollut temppeli, johon on tultu parantumaan Egyptistä asti pari tuhatta vuotta sitten –
Täydellinen paikka rauhoittavalle retriitille! 

Way om kreeta crete

Retriitti järjestään pienissä, kauniissa Way Om- studioissa, jotka ovat vain meidän käytössämme viikon ajan. Way om on vasta rakennettu kompleksi ja perheyritys, jossa jokainen huone on sisustettu rakkaudella ja ammattitaidolla. Täällä olet kaukana turismin tai kaupunkien hälystä, maaseudun ja oliiviviljelmien keskellä, paikassa, jossa aika tuntuu pysähtyneen. Way Omista löytyy katettu joogatila, jossa saamme tehdä harjoitukset merimaisemasta ja tuulenvireestä nauttien. Pääset nukkumaan joko maa- ilma- vesi- ja tai tuliaiheisessa huoneessa. Huoneet ovat 2 hengen huoneita ja jokaiseen on laskettu 2 asiakasta, joten ystävättärille tai pariskunnille sopii erityisen hyvin. Huoneista löytyy jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin ja yhteinen keittiö on käytössäsi koko loman ajan. Meren rannalle on matkaa tietä pitkin noin kilometri. Lähistöltä löydät myös kaksi kylää, joissa on muutava tarverna ja pieni minimarket. Parhaiten lähistöllä pääsee liikkumaan vuokra-autolla tai sähköpyörällä – autamme sinua vuokraamaan auton niin halutessasi!
Lomasi aikana voit myös varata itsellesi hemmottelua hieronnan tai Brain Relief-syvärentoutushoidon muodossa.

Hinta

Early Bird- hinta 599€
(kun varaat viimeistään 15.11.2023)
Normaalihinta 699€

Hinta sisältää:
– Ohjatun ohjelman
– Majoituksen 2 hengen jaetussa huoneessa.
Lisäksi olemme käytettävissäsi koko loman ajan.
Huom! Kaikissa huoneissa on 160cm leveä parisänky. Voit varata huoneen halutessasi yhdessä ystäväsi kanssa.

 

Loman varmistuminen vahvistetaan heti, kun olemme saaneet 8 ilmoittautujaa. Ilmoittautumiset 31.12.2023 mennessä.

Kuinka päästä perille?

Lennot eivät sisälly hintaan, jokainen varaa lentonsa itse. Jos tulet suosittelemallamme Finnairin lennoilla, järjestämme mielellämme yhteisen taksikuljetuksen kohteeseen. Voit myös vuokrata auton, jos haluat. Ajomatka lentokentältä on noin 1h 15min.

 

Suosittelemme seuraavia lentoja:

 

Menolento su 9.6.2024
14:15-20:50 Finnairin lennot Rovaniemi – Heraklion

Rovaniemi – Helsinki AY534
Helsinki – Heraklion AY1881

Paluulento su 16.6.2024
21:45-8:40 Heraklion Nikos Kazantzakis (HER) Heraklion – Rovaniemi

Heraklion – Helsinki AY1882
Helsinki – Rovaniemi AY531
Kokonaiskesto 10 h 55 min

 

Haluamme Sinut mukaamme!

Ilmoittautumiset sähköpostitse.
Mikäli Sinulla on mitä tahansa kysyttävää, otathan yhteyttä!