fbpx

Jooga- ja pilatesloma Teneriffalla

21.-28.11.2023

Jooga- ja pilatesloma Teneriffalla

Lähde mukaan marraskuussa jooga- ja pilatesmatkalle aurinkoiselle Teneriffalle. Tällä aktiivilomalla pääset huoltamaan kehoasi ja mieltäsi lempein jooga- pilates- ja mindfulnessharjoituksin. Saat aloittaa päiväsi energisoivilla ja vahvistavilla pilates- ja joogaharjoituksilla aamuisin ja rauhoittua lempeässä joogassa iltaisin. Tutustumme myös mindfulness-menetelmään; tietoisesti pysähtymällä, hidastamalla, saat enemmän irti lomastasi ja nautit voimallisemmin hetkestä- tässä ja nyt.  Ohjattujen liikuntahetkien ohella voit nauttia lomastasi vaikkapa lekottelemalla rannalla ja herkuttelemalla kanarialaisen keittiön ihanilla antimilla.

Yhtenä päivänä teemme retken Santiago del Teiden vuoristomaisemiin, noin 1000 metrin korkeuteen saaren länsipuolelle. Vaellamme kiireettömästi upeissa maisemissa manteli- ja viikunapuiden sekä viiniviljelmien ympäröimänä, ja teemme mindfulnessharjoituksen luonnon keskellä. Päivän päätteeksi nautimme paikallisen kanarialaisen lounaan. Sini on asunut Kanariansaarilla viiden vuoden ajan, ja toiminut siellä oppaana sekä joogaopettajana, joten voit luottaa paikallistuntemukseemme. Ota irtiotto arjesta ja lähde mukaamme ihanalle hyvinvointilomalle!

Moderni ja aikuisille suunnattu hotelli Sunprime Ocean View sijaitsee aivan rannan lähellä, joten voit milloin tahansa upottaa varpaasi hiekkaan ja uida kristallinkirkkaissa vesissä. Las Americaksessa on mahdollisuus myös moniin muihin aktiviteetteihin niin halutessasi. Jos haluat lähteä kauemmaksi, suosittelemme auton vuokrausta ja vinkaamme sinulle upeimmat kohteet! Myös paikallisbusseilla pääsee kätevästi liikkumaan.

 

Ohjatusta ohjelmasta vastaamme me – Lumia Wellnessin kokeneet ohjaajat Sini ja Piia!

Tämä on täydellinen valinta, kun haluat viettää aktiivista lomaa samanhenkisessä seurassa. Ikäraja 16 vuotta.
Lähdöt Helsingistä.
Ilmoittautumiset & tarkemmat tiedot Tjäreborgin sivuilta!

 

Hinta

Lennot Helsingistä
Hinta Helsingistä: alk. 1 437,- /hlö*

*kahden hengen huoneessa (Classic Studio 1 huone, parveke ympäristön suuntaan)

Huone omaan käyttöön alk. 340,-/vk. Jos haluat lähteä matkalle yksin, et voi varata paikkaa jaettuun huoneeseen. Jos haluaisit kuitenkin jakaa huoneen, ota yhteyttä suoraan meihin – ja ilmoitamme heti jos muitakin kiinnostuneita on lähdössä reissuun yksin! Huom – matka täytetään kuitenkin varausjärjestyksessä, ja varaus tehdään aina Tjäreborgin kautta.

Sisältää

 • Edestakaiset lennot Helsingistä Teneriffalle
 • Ateriat lennoilla (Sunclass menu)
 • Matkatavarat lennolla
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus 7 vrk
 • Kaikki jooga- ja pilatesharjoitukset
 • 2 Mindfulness Workshopia
 • Kuljetus & vaellus Santiago del Teidessä
 • Perinteinen kanarialainen lounas retkipäivänä

  Lisämaksusta:

 • Aamiainen 67€ / viikko
 • Saatavilla myös all inclusive ja muita lisäpalveluita, kts. Tjäreborgin sivut.

Haluamme Sinut mukaamme!

Mikäli Sinulla on mitä tahansa kysyttävää loman sisällöstä, otathan yhteyttä!

Varauksiin ja maksuihin liittyvissä asioissa voit olla suoraan yhteydessä Tjäreborgiin.