fbpx

Jooga- ja pilatesloma Teneriffalla

19.-26.11.2024

Jooga- ja pilatesloma Teneriffalla

19.-26.11.2024

Lähde kaamosta karkuun marraskuussa jooga- ja pilatesmatkalle aurinkoiselle Teneriffalle!
Tällä aktiivilomalla pääset huoltamaan kehoasi ja mieltäsi lempein jooga- ja pilatesharjoituksin; aamuisin energisoivia harjoituksia, iltaisin laskeudutaan kohti hyvää unta rauhoittavien harjoitusten avulla. Vietämme yhden retkipäivän nauttien luonnosta ja upeista maisemista Anagan luonnonpuistossa saaren pohjoisosassa. Ohjattujen liikuntahetkien ohella voit nauttia lomastasi vaikkapa lekottelemalla rannalla ja herkuttelemalla kanarialaisen keittiön ihanilla antimilla. Ohjatusta ohjelmasta vastaamme me – Lumia Wellnessin Piia ja Sini!
Sini on asunut Kanariansaarilla viiden vuoden ajan, ja toiminut siellä oppaana sekä joogaopettajana, joten voit luottaa paikallistuntemukseemme. Ota irtiotto arjesta ja lähde mukaamme ihanalle hyvinvointilomalle!

Ohjelma

Viikon aikana ohjattua ohjelmaa on kuutena päivänä, ja lisäksi on yksi kokonainen vapaapäivä. Tunnit ajoittuvat aamuun/aamupäiviin sekä iltaan, ja kestoltaan ne ovat yleensä 60-90 minuuttia kerrallaan riippuen harjoituksesta.

 • Energisoivia pilates- ja joogaharjoituksia aamuisin ja rauhoittavaa, lempeää yin- tai hathajoogaa iltaisin. 
 • Jooga-ja pilates-teematunteja mm. selän hyvinvointiin ja hengitykseen liittyen.
 • Vaellus: Yhtenä päivänä teemme retken Anagan satumaisiin maisemiin saaren pohjoisosaan. Anaga on vuoristoista ylänköaluetta terävine huippuineen ja syvine rotkoineen. Kävelemme vaihtelevissa maisemissa; sekä subtrooppisen laurisilva-metsän läpi että jylhissä vuoristomaisemissa. Taianomaisessa Anagassa aika tuntuu pysähtyneen: näet aitoa maaseutua ja viehättäviä kyliä, joissa ihmisiä asuu vielä luola-taloissa. Lopuksi nautimme perinteisen lounaan Chinamadan kylässä. Vaelluksen tahti on rauhallinen ja kesto noin 2.5-3h.
 Tarjoamme tunneilla vaihtoehtoja sekä aloittelijoille, että pidempään harjoittaneille.

Moderni ja aikuisille suunnattu hotelli Sunprime Ocean View sijaitsee aivan rannan lähellä, joten voit milloin tahansa upottaa varpaasi hiekkaan ja uida kristallinkirkkaissa vesissä. Järjestämme loman täällä jo toista kertaa! Las Americaksessa on mahdollisuus myös moniin muihin aktiviteetteihin niin halutessasi. Jos haluat lähteä kauemmaksi, suosittelemme auton vuokrausta ja vinkaamme sinulle upeimmat kohteet! Myös paikallisbusseilla pääsee kätevästi liikkumaan.

 

Tämä on täydellinen valinta, kun haluat viettää aktiivista lomaa samanhenkisessä seurassa. Ikäraja 16 vuotta.
Lähdöt Helsingistä.
Ilmoittautumiset & tarkemmat tiedot Tjäreborgin sivuilta!

Hinta

Hinta alkaen:
1 584,-/henkilö
*jaetussa kahden hengen huoneessa

Jos haluat koko huoneen omaan käyttöön, hinta on: 1 924,- /henkilö.

Jos haluat lähteä matkalle yksin, et voi varata paikkaa jaettuun huoneeseen. Jos haluaisit kuitenkin jakaa huoneen, ota yhteyttä suoraan meihin – ja ilmoitamme heti jos muitakin kiinnostuneita on lähdössä reissuun yksin! Huom – matka täytetään kuitenkin varausjärjestyksessä, ja varaus tehdään aina Tjäreborgin kautta.

Sisältää

 • Edestakaiset lennot Helsingistä Teneriffalle
 • Ateriat lennoilla (Sunclass menu)
 • Matkatavarat lennolla
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus 7 vrk
 • Kaikki jooga- ja pilatesharjoitukset
 • 2 Mindfulness Workshopia
 • Vaelluspäivän ohjelma ja kuljetukset
 • Perinteinen kanarialainen lounas retkipäivänäPalautteita lomasta

Haluamme Sinut mukaamme!

Mikäli Sinulla on mitä tahansa kysyttävää loman sisällöstä, otathan yhteyttä!

Varauksiin ja maksuihin liittyvissä asioissa voit olla suoraan yhteydessä Tjäreborgiin.