fbpx

Ohjatut tunnit

Tarjoamme monipuolisesti palauttavaa liikettä myös yritysryhmille. Tue henkilöstösi hyvinvointia ja paranna yhteishenkeä yhteisellä liikunta- tai rentoutushetkellä. Tarjoaisitko esimerkiksi säännöllistä jooga- pilates tai meditaatioharjoittelua työntekijöidesi hyvinvointiin? 

Tai etsitkö ohjelmaa työpaikan virkistyspäivään, pikkujouluihin tai vaippaka polttareihin?

Jooga- pilates ja rentoutustunnit

  • Joogan avulla vetreyttä kehoon, parempaa keskittymistä, tyyneyttä ja rentoutta.
  • Pilateksesta ryhtiä, liikettä rankaan ja apua selkävaivoihin.
  • Meditaatioharjoituksista mielenrauhaa ja läsnäoloa.

    Kaikki Lumia Wellnessin tarjoamat tunnit ovat saatavilla myös yritysryhmille. Voit tutustua tunteihin täältä. 

Hinnat

Lumia Wellness -Studiolla
Kertatilaus 150€ + alv 10% (60min)
Säännöllinen tunti 130€ 
+ alv 10% (60min)

Toteutamme tunnit myös yrityksen omissa tiloissa, kysythän tarjousta!

etäjooga - yritykset - lumia wellness

Ohjattu tunti etäyhteydellä

Ovatko työntekijäsi ympäri Suomea tai maailmaa? Tuo tiimisi yhteen  etätaukojumpan tai joogahetken merkeissä! Etäyhteydellä toteutettavissa liikunta- jooga- tai meditaatiotuokioissa työntekijät voivat osallistua mistä tahansa.

Hinnat

79€ + alv 10% / 30 min
130€ +alv 10% / 60 min

Esimerkkiohjelmia virkistyspäiviin

Samettisen suklainen Mindfulness & syvärentoutus

Rakastatko suklaata? Niin mekin! Tämä on suklaanystävän unelmaohjelma. Aloitamme laskeutumalla hetkeen lempeällä mindfulness-harjoitteella. Tutustumme mindfulness-menetelmään ja harjoittelemme läsnäolon taitoja ihania käsintehtyjä rovaniemeläisen Chocodelin suklaita maistellen. Ohjelma päättyy meditaatioon, joka viimeistään saattelee sinut pehmeään syvän rentoutumisen tilaan.

Skumppajooga
Joogaa pilke silmäkulmassa – skumppalasi tai vaikkapa olutpullo tuo hauskuutta ja haastetta joogaharjoitukseen ja sopii mainiosti polttariporukoille, illanistujaisiin ja kaikkiin rentoihin rientoihin! Tämä jooga sopii hyvin myös ensikertalaisille. Kokeile ja ihastu! 

Kasvojooga yrityksille yksityisryhmille

Kasvojooga

Hehkua ja nostetta kasvoille hauskoilla ja mukaansatempaavilla ilmelihasten harjoituksilla! Teemme vahvistavia harjoituksia kasvoille, rentouttavaa kasvohierontaa sekä akupainantaa kasvojen alueelle. Keskitymme myös niska-hartiaseudun ryhtiin ja rentouttamiseen. Rypyt ovat aarteitamme, mutta meidän ei tarvitse alistua väsyneeseen ilmeeseen. Tämä tunti sopii mainiosti ystäväporukoille, illanviettojen aloitukseen tai työporukoille virkistäytymiseen!

Hinnat alkaen 180€ + alv 24%
Hinta määräytyy ohjelman, ryhmäkoon ja paikan mukaan.

Metsämindfulness-suunnistus

Tämä sopii mainiosti isommille yritysryhmille!

Sopisiko tyhy-päiväänne ohjelma Ounasvaaran puhtaissa metsissä samoillen ja tietoisuustaitoja harjoitellen? Tunnetusti metsässä oleilu jo itsessään laskee stressitasoja ja nostaa mielialaa! 

Suunnistus aloitetaan Ounasvaaran kuntoportailta. Työporukka jaetaan 4-6 hlön joukkueisiin ja liikkuminen metsässä tapahtuu kävellen rastilta toiselle. Rasteilta löytyy pikkutehtäviä mindfulnessiin liittyen ja tietyllä rastilla odottaa ohjattu mindfulnessharjoitus. Suunnistusradan pituus kävellen noin 2h harjoituksineen. Rastien kiertojärjestys ohjataan alussa, jotta porukka hajaantuu eri rasteille. 

Ryhmän koko voi vaihdella 20-100 osallistujan välillä. Pyydä Teille räätälöity tarjous!