fbpx

Hieronta ja kalevalainen jäsenkorjaus

Hieronta

Klassinen hieronta on vanha ja perinteinen hoitomuoto, jossa nykyaikana käytetään hyvin monipuolisesti erilaisia tekniikoita. Hieronta laukaisee erilaisia jännitystiloja, helpottaa kipuja ja vilkastuttaa verenkiertoa.

Säännöllisellä hieronnalla voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa vaivoja, joita yksipuoliset staattiset asennot, fyysinen työ tai kova treeni aiheuttavat.

Hieronta pitää lihakset elastisena, lisää nivelten liikkuvuutta, vilkastuttaa verenkiertoa sekä parantaa aineenvaihduntaa ja auttaa siten ehkäisemään rasitusvammoja sekä venähdyksiä ja revähdyksiä.

Sisältää haastattelun ja vaivalähtöisen tutkimisen. Ensimmäisellä kerralla täytettävä esitietolomake. Voit valita itsellesi sopivan ajan ja Klassisen tai urheiluhieronnan.

Kalevalainen jäsenkorjaus

Hoidossa tasapainotetaan tuki-ja liikuntaelimistön epätasapainoon joutuneita rakenteita. Tasapainottaminen suoritetaan mobilisoimalla kudoksia käyttäen apuna lihasten ja nivelten luonnollisia liikkeitä sekä liikeratoja ja kudosnesteitä. Hoidossa käsitellään koko tuki-ja liikuntaelimistö jalkapohjista kallonpohjaan saakka. Huomaathan että kyseessä on harjoitushoito.

Jenni Koivisto

Heippa, Olen Jenni. Tuore rovaniemeläinen yrittäjä, lähtöisin lapin pienestä kylästä. Luonto ja rauha on lähellä sydäntäni ja harrastuksiin kuuluu mm. metsästys ja kalastus. Terveys ja hyvinvointi aiheena ja ammattina on kiinnostanut pitkään ja viimein päätin lähteä kulkemaan uusia polkuja tätä kohti. 

Kiire ja stressi näkyy ihmisten arjessa yhä enemmän ja palautumiselle ei jätetä tilaa. Havahduin itse samaan tilanteeseen niin omassa kuin läheistenkin arjessa. Hierojana haluan tukea terveyttä ja hyvinvointia edistämällä toimintakykyä ja rauhoittumista arjen keskellä. 

Olen vasta terveys- ja hyvinvointi urani alussa, mutta toivon, että teidän asiakkaiden kanssa rakennamme tästä kaikille kannattavaa! Toivon, että saan teiltä rehellistä ja rakentavaa palautetta, jotta voin kehittyä työssäni parhaaksi osaajaksi! 

Niin kuin kollegani sivuillaan ovat jo todenneet  `Omasta hyvinvoinnistaan huolehtiminen on rakkauden teko itseään kohtaan. ´ Pysähdy siis hetkeksi kuuntelemaan, miten sinun kehosi voi.

Tietoa hoitoon tulevalle

Ennen hierontaa hierojan on varmistettava, että hieronta on asiakkaalle turvallinen ja oikea hoitomuoto. Siksi pyydän uusia asiakkaita täyttämään lomakkeen, jossa varmistetaan terveydentila. Kyselen tarkentavia kysymyksiä ja teetän myös erilaisia liiketestejä.

 

Palveluun sisältyy aina haastattelu,
tutkiminen ja hieronta. Hoito suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, toiveet ja tarpeet huomioiden.

On tärkeää tehdä näitä toimenpiteitä, jotta
varmistetaan, että hieronnalla voidaan helpottaa oloa eikä esimerkiksi provosoida oireita pahemmiksi.

 

Pue mukavat vaatteet. Hierottava kehonalue on hieronnassa paljaana, alusvaatteet kuitenkin jätetään päälle. Naisasiakkaat voivat pitää myös rintaliivit päällä. Kehonosat, joita ei hierota, peitellään lämpimästi peitolla tai pyyhkeellä.

 

Hierontaan ei tarvitse valmistautua, olet tervetullut omana itsenäsi. Hieronnan jälkeen on suositeltavaa juoda vettä ja
välttää kovaa fyysistä rasitusta.
Veden juonti vaikuttaa nestetasapainoon ja edesauttaa aineenvaihduntaa. Hieronta vaikuttaa rentouttavasti lihaksiin ja hermo-lihasjärjestelmään, eivätkä voima-nopeus- ja koordinaatioharjoitteet ole siksi järkeviä
tai turvallisia. Kuuntele kehoa ja sen tuntemuksia.

kalevalainen jäsenkorjaus lumia wellness rovaniemi

Hinnat

Hieronta 45 min – 45€             

Hieronta 75 min – 65€
Hieronta 105 min –  90€

Kalevalainen jäsenkorjaus 120min –  70€ (harjoitushoito)

Hinnat sisältävät alv:n. Hieronnan ja urheiluhieronnan voit maksaa myös hyvinvointieduilla! Varaa silloin aika: info@lumiawellness.fi. Vapaat ajat näet viikkokalenterista.

 

Osta lahjakortti Hierontaan!

Ilahduta läheistäsi lahjakortilla ja anna lahjaksi hieronta-lahjakortti.