fbpx

Virkistyspäivät

Etsitkö ohjelmaa työpaikan virkistyspäivään, pikkujouluihin tai vaippaka polttareihin? Kaikki yrityspalvelumme ja tuntimme sopivat mainiosti näihin, mutta voimme suunnitella virkityspäivän myös toiveidenne mukaisesti. Alta löydät esimerkkejä, joissa joogaan on tuotu extramaustetta tai twistiä.

 

Esimerkkiohjelmia virkistyspäiviin

Samettisen suklainen Mindfulness & syvärentoutus

Rakastatko suklaata? Niin mekin! Tämä on suklaanystävän unelmaohjelma. Aloitamme laskeutumalla hetkeen lempeällä mindfulness-harjoitteella. Tutustumme mindfulness-menetelmään ja harjoittelemme läsnäolon taitoja ihania käsintehtyjä rovaniemeläisen Chocodelin suklaita maistellen. Ohjelma päättyy meditaatioon, joka viimeistään saattelee sinut pehmeään syvän rentoutumisen tilaan.

Olutjooga
Joogaa pilke silmäkulmassa – olutpullo tai vaikkapa skumppalasi tuo hauskuutta ja haastetta joogaharjoitukseen ja sopii mainiosti polttariporukoille, illanistujaisiin ja kaikkiin rentoihin rientoihin! Tämä jooga sopii hyvin myös ensikertalaisille. Kokeile ja ihastu! *

Metsäjooga

Metsäjoogassa joogaamme  ja teemme mindfulness-harjoituksia puiden katveessa ja sammaleella tai luminhagella köllötellen. Harjoitukset räätälöidään osallistujien tason mukaisesti. Tärkeintä on luonnosta ja ympäristöstä nauttiminen rauhallisessa tahdissa. Kokeile ja voimaannu luonnosta ja joogasta!

Hinnat alkaen 180€ + alv 24%
Hinta määräytyy ohjelman, ryhmäkoon ja paikan mukaan.