fbpx

Brain Relief®

Syvärentoutushoidot - Auvokurssit - Hoitajien koulutus

Syvärentoutushoidot

Brain Relief on Suomessa kehitetty hoitomuoto, jossa on yhdistetty erilaisia perinteisiä ja uusia painallus- ja hierontatekniikoita. Hoito on uniikki täsmäkosketuksen ja tarkasti valitun musiikin yhdistelmä, joka toistuu samana kerrasta toiseen. Hoidon tavoitteena on syvä rentoutuminen. Se perustuu rauhoittumisjärjestelmän aktivointiin täsmäpisteisiin tehdyn, lempeän kosketuksen avulla. Parasympaattisen hermoston toimintaa aktivoidaan edistämällä mielihyvää ja rauhoittumista edistävien välittäjäaineiden, kuten oksitosiinin, tuotantoa kehossa. (Lähde: Brain Relief-sivusto)


Hoidossa käyneet asiakkaani ovat kertoneet saaneensa hoidosta helpotusta mm. kroonisiin kipuihin, levottomiin jalkoihin, univaikeuksiin, migreeniin, sekä monenlaisiin kipu-ja uupumusoireisiin. Sen ei luvata parantavan mitään, vaan siitä voit saada apua.

Erityisen hyvin Brain Relief -hoidon on koettu auttavan pitkittyneen stressin katkaisussa. Hoito sopii siksi erinomaisesti esimerkiksi työn, opintojen tai vaikean elämäntilanteen kuormittamille. Hoito sopii lapsille, nuorille ja aikuisille – kaikille perusterveille henkilöille. Voit toki tulla vain rentoutumaankin ilman mitään erityisiä oireita!

Ennen hoitoon tuloa

Hoidossa asiakas on vaatteet päällä selinmakuulla hoitopöydällä. Hoidon aikana läpikäydään hartiat, yläselkä, pää, kasvot, kädet ja jalat.
Hoitoon on hyvä tulla puhtain, avoimin hiuksin ja ohuella paidalla (ilman huppua) ja ohuilla sukilla. Kellot ja korut kannattaa ottaa pois hoidon ajaksi. Hoidon vaikutusten maksimoimiseksi olisi järkevää rauhoittaa loppupäivä ja -ilta kiireisiltä ja stressaavilta puuhilta ja kovalta treeniltä.

Brain Relief sopii kaikille perusterveille lapsille, nuorille ja aikuisille. Hoitoa ei kuitenkaan voida tehdä, jos asiakkaalla on kuumetta, aktiivinen tulehdus, vahva psyyke- tai mielialalääkitys, aktiiviset syöpähoidot tai hoitamaton syöpä. Jos epäilet sairautesi tai lääkityksesi olevan esteenä hoidoille, tarkista asia lääkäriltäsi. Voit myös ottaa yhteyttä ja keskustella hoidon sopivuudesta itsellesi.
Toivoisin, että tulet ilman voimakkaita hajusteita. Kiitos.

Hinnat

Brain Relief®-hoito
75 min. käynti, josta aktiivinen hoitoaika 50 minuuttia. Ensimmäisellä hoitokerralla alkukartoitus.

65€ (sis. alv)

Brain Relief®-3 kerran sarjahoito
Kolmen hoitokerran noin kuuden viikon sisällä on todettu tuovan pysyvää helpotusta asiakkaiden kroonisiin vaivoihin; mm. migreeniin ja uniongelmiin.

180€ (sis. alv)

Osta lahjakortti Brain Relief-hoitoon!

Ilahduta läheistäsi lahjakortilla ja anna lahjaksi ihana Brain Relief-hoito. Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä, ja toimitamme sen valitseemaasi sähköpostiosoitteeseen.

Hoida läheisiäsi lempeästi

Auvokurssi - Nyt ensi kertaa myös Rovaniemellä!

Auvokurssi 6h

Auvo on lempeää ja systemaattista kosketusta täsmämusiikkiin yhdistettynä. Auvo-hoito on pelkistetty ja helpotettu versio ammattilaisten tekemästä syvärentouttavasta Brain Relief-hoidosta. Kokemusten perusteella Auvo voi helpottaa stressin oireita, tehostaa palautumista ja helpottaa unensaantia. Lähiopetuksessa opit hoidon kotikäyttöversion nopeasti ja helposti, voit hyödyntää sitä läheistesi lempeään hoitamiseen.

Auvo-kurssilla opit ja saat hoitoa myös itsellesi

Auvo-ryhmässä hoito harjoitellaan huolellisesti pala palalta ammattitaitoisen kouluttajan johdolla. Pääset harjoittelemaan hoidon tekemistä muille, mutta saat jokaisella kokoontumiskerralla rentouttavaa hoitoa ja kosketusta myös itse. Opit antamaan turvallista ja miellyttävää kosketushoitoa, vaikka et olisi koskaan ennen hieronut tai hoitanut ketään. Hoito on kehitetty niin, että se on myös hoitajalle kevyt ja miellyttävä tehdä, eikä rasita pahasti esim. sormia tai niveliä.

Auvoa voivat hyvin hyödyntää myös esim. lastenhoitajat, omaishoitajat tai erityisryhmien kanssa työskentelevät, mutta Auvo-hoitojen tekeminen kaupallisesti on kielletty.

Hinta

159€

Hintaan sisältyy sekä Auvo-verkkokurssi (arvo 99€) että yhteensä 6h lähiopetusta. Verkkokurssi on käytettävissä kokonaisen vuoden ajan.

Jos ryhmään ei tule riittävästi ilmoittautumisia eikä se toteudu, saat rahasi takaisin tai voit osallistua toiseen Auvo-ryhmään.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen käynnissä valtakunnallisilla Brain Relief-sivuilla

Ryhmään ilmoittaudutaan maksamalla osallistumismaksu verkkokaupassa.

Ryhmään otetaan max. 6 ryhmäläistä, joten toimi nopeasti ja varaa oma paikkasi!

Sinusta Brain Relief-hoitaja?

Haaveiletko uudesta ammatista tai lisäansiosta?
Brain Relief- hoitajaksi on nyt mahdollista opiskella joustavasti 2-3 hengen pienryhmässä Rovaniemellä tai tilauksesta kauempanakin.

Koulutukseen sisältyy kuukauden pituinen verkkokurssi ja 2-4 päivää lähiopetusta. Lähiopetus voidaan järjestää viikonloppuna, arkipäivinä, tai esim. neljälle arki-illalle pilkottuna. Pienryhmäkoulutus on sisällöllisesti juuri samanlainen kuin ryhmässä käyty alkeiskoulutus ja sisältää lähiopetuksen lisäksi kattavan verkkomateriaalin itseopiskeluun. Ajankohta sovittavissa Lumia Wellness-studiolle tilauksesta!

Koulutuksen hinta

 730€ + alv. 24%

Kysy lisää

Lumia Wellness - Brain Relief

Palvelut alkeiskoulutuksen käyneille

Brain Relief®-kertausvalmennus
Jos olet käynyt Brain Relief-hoitaja-alkeiskoulutuksen ja haluat kerrata hoidon perusteellisesti ennen näyttöä, tämän on tarkoitettu sinulle. Sopii myös jo pidempään hoitoja tehneille. Kesto n.2h, jonka aikana kertaamme alkeiskoulutusta ja hiomme toivomiasi yksityiskohtia.

120€ + alv 24%

Brain Relief®-näyttö
Otan vastaan näyttöjä Brain Relief-hoitaja-alkeiskoulutukseen osallistuneilta. Mikäli koulutuksestasi on pitkä aika suosittelen ensiksi käymään kertausvalmennuksen. Hyväksytyn näytön jälkeen voit käyttää nimikettä “ sertifioitu Brain Relief-hoitaja

120€ + alv 24%