fbpx

Brain Relief®

Syvärentoutushoidot

Brain Relief on Suomessa kehitetty hoitomuoto, jossa on yhdistetty erilaisia perinteisiä ja uusia painallus- ja hierontatekniikoita. Hoito on uniikki täsmäkosketuksen ja tarkasti valitun musiikin yhdistelmä, joka toistuu samana kerrasta toiseen. Hoidon tavoitteena on syvä rentoutuminen. Se perustuu rauhoittumisjärjestelmän aktivointiin täsmäpisteisiin tehdyn, lempeän kosketuksen avulla. Parasympaattisen hermoston toimintaa aktivoidaan edistämällä mielihyvää ja rauhoittumista edistävien välittäjäaineiden, kuten oksitosiinin, tuotantoa kehossa. (Lue lisää: Brain Relief-sivusto)

Hoidossa käyneet asiakkaamme ovat kertoneet saaneensa hoidosta helpotusta mm. kroonisiin kipuihin, levottomiin jalkoihin, univaikeuksiin, migreeniin, sekä monenlaisiin kipu-ja uupumusoireisiin. Erityisen hyvin Brain Relief -hoidon on koettu auttavan pitkittyneen stressin katkaisussa. Hoito sopii siksi erinomaisesti esimerkiksi työn, opintojen tai vaikean elämäntilanteen kuormittamille. Hoito sopii lapsille, nuorille ja aikuisille – kaikille perusterveille henkilöille. Voit toki tulla vain rentoutumaankin ilman mitään erityisiä oireita!

Hoidon kesto on 55 minuuttia. Käyntiin varataan aikaa 75 minuuttia.

Tietoa hoitoon tulevalle

Hoidossa asiakas on vaatteet päällä selinmakuulla hoitopöydällä. Hoidon aikana läpikäydään hartiat, yläselkä, pää, kasvot, kädet ja jalat.
Hoitoon on hyvä tulla puhtain, avoimin hiuksin ja ohuella paidalla (ilman huppua) ja ohuilla sukilla. Kellot ja korut kannattaa ottaa pois hoidon ajaksi. Hoidon vaikutusten maksimoimiseksi olisi järkevää rauhoittaa loppupäivä ja -ilta kiireisiltä ja stressaavilta puuhilta ja kovalta treeniltä.

Brain Relief sopii kaikille perusterveille lapsille, nuorille ja aikuisille. Hoitoa ei kuitenkaan voida tehdä, jos asiakkaalla on kuumetta, aktiivinen tulehdus, vahva psyyke- tai mielialalääkitys, aktiiviset syöpähoidot tai hoitamaton syöpä. Jos epäilet sairautesi tai lääkityksesi olevan esteenä hoidoille, tarkista asia lääkäriltäsi. Voit myös ottaa yhteyttä ja keskustella hoidon sopivuudesta itsellesi.
Toivoisimme, että tulet ilman voimakkaita hajusteita. Kiitos.

Brain relief hoito lumia wellness

Hinnat

Brain Relief®-hoito                              70(sis. alv)

Brain Relief®-3 kerran sarjahoito      190€ (sis. alv)

 

Osta lahjakortti Brain Relief-hoitoon!

Ilahduta läheistäsi lahjakortilla ja anna lahjaksi ihana Brain Relief-hoito. Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä, ja toimitamme sen valitseemaasi sähköpostiosoitteeseen.

Hoitajat

Piia

Sini

Marielle

Sinusta Brain Relief-hoitaja?

Haaveiletko uudesta ammatista tai lisäansiosta?
Brain Relief- hoitajaksi on nyt mahdollista opiskella joustavasti pienryhmässä Rovaniemellä Piian opetuksessa.

Seuraava koulutus:

Verkkokoulutus alkaa 20.2.2024,

Lähiopetus 22.–24.3.2024
ilm. viim. 18.2.2024

 

Brain Relief - Lumia Wellness

Palvelut Brain Relief alkeiskoulutuksen käyneille

Brain Relief®-kertausvalmennus
Jos olet käynyt Brain Relief-hoitaja-alkeiskoulutuksen ja haluat kerrata hoidon perusteellisesti ennen näyttöä, tämän on tarkoitettu sinulle. Sopii myös jo pidempään hoitoja tehneille. Kesto n.2h, jonka aikana kertaamme alkeiskoulutusta ja hiomme toivomiasi yksityiskohtia.

120€ + alv 24%

Brain Relief®-näyttö
Otan vastaan näyttöjä Brain Relief-hoitaja-alkeiskoulutukseen osallistuneilta. Mikäli koulutuksestasi on pitkä aika suosittelen ensiksi käymään kertausvalmennuksen. Hyväksytyn näytön jälkeen voit käyttää nimikettä “ sertifioitu Brain Relief-hoitaja

120€ + alv 24%

Katso tästä haastattelu Piian matkasta Brain Reliefin parissa