fbpx

Infoa ensikertalaisille ja usein kysyttyä

Tähän olemme koonneet yleisimpiä kysymyksiä, joita saatat miettiä ennen harjoittelun aloittamista tai sen jo aloitettuasi. Olet lämpimästi tervetullut studiollemme! Mikäli sinulla herää muita kysymyksiä, ethän epäröi ottaa yhteyttä! 🙂

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Aloittelijoille suosittelemme helpoksi luokiteltuja tunteja tuntikalenteristamme:

https://lumiawellness.fi/studio/tuntikuvaukset/

Mutta myös perustason tunneillemme voit tulla kokeilemaan ensikertalaisena. Kannattaa kuitenkin kertoa ohjaajalle, jos on ensimmäistä kertaa kokeilemassa, että ohjaaja voi huomioida sen ohjauksessaan.

Tunneille kannattaa pukeutua rentoihin, mukaviin ja liikkumiseen soveltuviin vaatteisiin. Studioltamme löytyy kaikille matto, bolsteri, tiilet (2 / asiakas), viltit ja vyöt lainaksi ja varusteet kuuluvat tuntimaksun hintaan. Kenkiä et tarvitse. Halutessasi voit ottaa mukaan vesipullon, ja rauhallisille tunneille talvella villasukat.

Ennen tunteja ovet avautuvat viim. 10 min. aiemmin ja ulko-ovi lukitaan aina tuntien ajaksi. Toivomme, että saavut ajoissa ennen tuntia ja voit käydä matollesi istumaan tai köllöttelemään tunnin alkua odotellessasi.

Raskaana oleville voimme suositella lempeitä tunteja niin, että tietyt asanat tehdään varioiden asentoja. Mattopilatesta ja Basi-pilatesta emme suosittele raskauden aikana, koska vatsaan kohdistuu noilla tunneilla liikaa painetta raskautta ajatellen. Myöskään Yin-joogaa emme suosittele raskaana oleville, koska raskaushormonit aiheuttavat kudosten venymistä – pitkät venytykset eivät silloin ole suositeltavia. Ilmoitathan ohjaajalle raskaudesta ennen tunnin alkua, niin hän osaa huomioida sen ohjauksessaan.

Lempeimmät tuntimme kuten yinjooga ja restoratiivinen sopivat useimmille. Asanat tuetaan hyvin, ja asanoista on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Akuutissa kipu- tai tulehdustilassa ei kannata tulla tunneille. Toivomme, että kerrot tunnin ohjaajalle, mikäli terveydentilassasi on jotain sellaista, mikä olisi huomioitava ohjauksen aikana. Voit myös tiedustella meiltä puhelimitse tai sähköpostitse, jos sinua arveluttaa tuntien sopivuus.

Voit ostaa Prepaid-tutustumiskortin (3 kertakäyntiä 2 viikon aikana) tai minkä tahansa Prepaidkortin ajanvarausjärjestelmästämme. Kirjautumisen ja maksun jälkeen pääset suoraan varaamaan itsellesi tutustumistunteja:

 

  • Viikkotuntimme maksetaan ja varataan Prepaid-korteilla. Voit ostaa sinulle sopivan kortin viikkokalenterista, kohdasta Prepaid-kortit.
  • Kirjaudu sisään tai ensimmäisellä kerralla rekisteröidy ensin käyttäjäksi.
  • Sitten valitse ja maksa haluamasi Prepaid-kortti.
  • Tämän jälkeen pääset tekemään varauksia, joista saat aina varausvahvistuksen sähköpostiisi.

Paikan päällä voit maksaa pankki- tai luottokortilla tai liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred ja Tyky). 

Käy. Jos haluat maksaa liikuntaeduilla, toimi seuraavasti: Siirrä liikuntaetuutta (tai hierontaetuutta) palvelun edellyttämä summa etuussovelluksessa Lumia Wellnessille ja ilmoita maksusta meille s-postitse: info@lumiawellness.fi. Tarkistamme suorituksen portaalista ja kirjaamme sinulle kortin järjestelmään samantien. Ainoastaan Auvo-ja Brain Relief-hoitoja sekä kalevalaista jäsenkorjausta ei voi maksaa etuuksilla.
Jos haluat maksaa vain osan summasta etuudella, se sopii hyvin! Toimi samanlailla, niin lähetämme sinulle loppusummasta maksulinkin. Muistathan ilmoittaa, mihin palveluun maksu kohdistuu.

Voit tarkistaa korttisi tiedot kirjautumalla ajanvarausjärjestelmäämme:

Mikäli olet sairastanut paljon tai sinulla on joku muu hyvä syy, voit pyytää 2-3 viikkoa lisää käyttöaikaa kortillesi s-postitse.

Voit ostaa lahjakortin mihin tahansa palveluihimme tai avoimella summalla joko asioiden studiolla (paperinen lahjakortti kuoressa), s-postitse (tulostettava lahjakortti s-postiin) tai verkkokaupassamme: 

https://holvi.com/shop/lumiawellness/

  • Viikkotunnin varaaminen: Varaathan tuntisi viimeistään 30 minuuttia ennen tunnin alkamisajankohtaa.
  • Tunnin peruutus: Voit perua varaamasi tunnin viimeistään 8 tuntia ennen tunnin alkua. Aamu- ja aamupäivätuntien osalta edelliseen iltaan klo 21 mennessä. Mikäli et ehdi perumaan tuntia ylitsepääsemättömän esteen vuoksi (esim. sairastuminen) peruutusehtojen mukaisesti, voit laittaa meille sähköpostia info@lumiawellness.fi
  • Peruutathan tuntisi ajoissa, jotta et vie toisilta paikkaa. Mikäli et saavu varaamallesi tunnille, järjestelmä käyttää maksamasi kerran Prepaid-kortiltasi joka tapauksessa.
  • Hoito tai hieronta tulee perua viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa info@lumiawellness.fi tai puhelimitse: +358 449 868 015.

Muuta kysyttävää? Otathan yhteyttä!

info@lumiawellness.fi 

puh. +358 449 868 015