fbpx

Meidän tiimi

Olemme siskokset, joiden intohimona on auttaa ihmisiä pysähtymään, hellittämään ja voimaan paremmin.

Lumia Welnessin tarina

Olemme päättäväiset ja elämäniloiset siskokset Sini ja Piia, kaksi rohkeaa ja eläväistä sielua, jotka ovat päättäneet ravistella nykypäivän ihmisiä hereille suorittamisen noidankehästä, ja auttaa heitä pysähtymään ja hellittämään. 

Meillä on 12  vuotta ikäeroa, mutta olemme aina olleet läheisiä.

Unelmamme omasta Hyvinvointistudiosta ja ihmisten auttamisesta kohti mielenrauhaa oli ollut ajatuksissamme ja puheissamme jo pitkään. Vuosia sitten edessämme oli myös suuria maantieteellisiä haasteita; Sini asui Kanariansaarilla, Piia perheensä kanssa Jyvässeudulla.

Rakkaalla, meille hyvin läheisellä isällämme diagnosoitiin aggressiivisesti etenevä muistisairaus vuonna 2016. Pian tuon jälkeen Sini kotiutui miehensä kanssa Rovaniemelle ollakseen lähempänä isää ja myös unelmamme jatkoivat elämistään. Raskaat vuodet, jatkuva suru ja huoli isästä, lähensivät meitä valtavasti. Yhteydessä olimme päivittäin; eniten isän asioissa ja vuoroin hänen luonaan vieraillen. Joulukuussa 2021 isämme sairaus eteni saattohoitovaiheeseen ja olimme yhdessä hänen vierellään yötä päivää 11 vuorokauden ajan kädestä kiinni pitäen. Kosketuksen syvästä voimasta kertoivat kyyneleet isämme silmissä, kun silittelimme häntä tai teimme Brain Relief-hoitoa hänelle. Kokemus oli samaan aikaan herkkä ja väkevä; se muutti oman ajatusmaailmamme.

Vahva kokemus elämän rajallisuudesta sai meidät aloittamaan päämäärätietoisen työn unelmamme eteen välittömästi. Jokikinen päivä teimme jotain edistääksemme unelmamme toteutumista. Meillä on tapana unelmoida isosti, ja laittaa tuulemaan säpäkästi; monien vaiheiden jälkeen Piia muutti perheineen Rovaniemelle kesällä 2022 ja uusi studio avasi ovensa Rovakadulla saman vuoden syksyllä.

Piian polku hyvinvoinnin pariin alkoi yli vuosikymmen sitten huolella omasta jaksamisesta ja jatkuvasta stressin tunteesta. Selkäkipuja liikunnanopettajan työssä, pitkäaikainen toiminnallinen unettomuus ja liiallista elämän suorittamista. Pilates ja jooga auttoivat hallitsemaan selkäkipuja ja ovat pitäneet kehon vahvana ja toimintakykyisenä. Kokeiltuaan lukuisia menetelmiä stressin ja unettomuuden helpottamiseksi- käännettyään kaikki kivet- jäljelle jäi mindfulnessista tuttu hyväksyminen ja myötätuntoisuus omaa itseä kohtaan. Mindfulnessmenetelmästä onkin ollut ratkaisevan suuri tuki elämän myrskyissä. Myös läheisten terveyshuolet ovat saaneet pohtimaan ihmisen aivohyvinvointia ja jatkuvan stressin nakertavaa vaikutusta ihmisen terveyteen. Lisäksi oman kolmen vuoden psykoterapian läpikäyminen on ollut suureksi hyödyksi; tuntuu, ettei enää ihan pieni tuuli horjuta. Elämään on tullut tyyneyttä, myötätuntoa ja valtava määrä onnellisuutta.

Sinin mindfulness- ja joogaharjoittelu alkoi reilu vuosikymmen sitten, tosin se ei aluksi ollut säännöllistä. Nuorempana oli vaikea pysähtyä oman itse äärelle ja elämä oli melkoista suorittamista ja sairastelukierteitä.
Vaikeat terveysongelmat johtivatkin alanvaihtoon opettajan töistä liikunta-alalle, ja myöhemmin muuttoon Kanariansaarille. Vaikka aikuisuuden ensimmäiset vuodet olivat vaikeita ja silloiset unelmat särkyivät sairastelujen myötä, niin elämä kuljetti juuri haasteiden kautta polulle, josta voi näin jälkeenpäin olla pelkästään kiitollinen.
Viimeisen kymmenen vuoden aikana Sinille on kertynyt monipuolinen kokemus liikunta- ja hyvinvointialalta sekä Suomesta että ulkomailta. Hän on opiskellut, valmentanut, ja ohjannut ryhmäliikuntaa sekä opettanut joogaa yrittäjänä Suomessa ja Kanarialla. Sinin mielenkiinto siirtyi vuosien saatossa enemmän ja enemmän joogaan, meditaatioon ja itsensä kehittämiseen. Nyt Sini voi paremmin kuin koskaan, ja mindfulness ja jooga ovat nykyisin tärkeimpiä keinoja mielen ja kehon hyvinvointiin. 

Me uskomme, että ihmisen hyvinvointi koostuu lukuisista pienistä ja luonnollisista asioista, jotka nykyihmisellä usein unohtuu ja jää suorittamisen jalkoihin. Jokainen voi omilla ajatuksillaan ja arjen pienillä valinnoillaan tehdä elämästään parempaa.
Omasta hyvinvoinnistaan huolehtiminen on rakkauden teko itseään kohtaan. Joskus se vaatii rohkeutta tehdä suuria muutoksia, toteuttaa omia unelmiaan. Siihen kannustamme myös oman kokemuksemme pohjalta. Joskus kannattaa ottaa riski ja hypätä täysin tuntemattomaan. Me emme aio kiikkustuolissa katua mitään tekemätöntä.

Uskomme, että tyyneys ja onni löytyvät jokaisen sisältä, kun uskaltautuu pysähtymään, hellittämään ja olemaan läsnä itselleen ja muille. Tähän tarjoamme apuamme sekä Rovaniemen studiolla, että uuden, uniikin mobiilisovelluksen avulla ympäri Suomen. Toinen iso unelmamme nimittäin on tuoda tyyneyttä ja hyvinvointia mahdollisimman monelle. Siksi olemme luoneet mindfulness- ja joogasovelluksen, jota aloimme työstämään jo yrityksemme alkuvaiheilla. Nyt olemme niin onnellisia kun saimme monien vaiheiden ja pitkällisen työn jälkeen julkaista ihan oman sovelluksen maaliskuussa 2024.
Visiomme oli rauhoittava ja helppokäyttöinen täysin suomenkielinen mobiilisovellus kehon ja mielen hyvinvointiin – ja sitä on Lumia App. Sovelluksessa on viikoittain päivittyvä tarjonta joogaharjoituksia, kehonhuoltoa, meditaatioita sekä erilaisia kursseja, eli kuvaamme ja nauhoitamme jatkuvasti uutta sisältöä sovellukseen. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Lumia Wellness yhteisöön studiollamme tai missä Sinulle parhaiten sopii!

Piia Mustikkamaa-Jokelainen

Piia Mustikkamaa-Jokelainen

Olen Piia, liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilainen. Koulutukseltani olen liikuntatieteiden maisteri sivuaineina terveys-ja kasvatustiede. Jatkokoulutukseni liittyvät hyvinvointiin sisältäen mattopilatesta, joogaa, mindfulnessia, univalmennusta sekä syvärentoutusmenetelmiä.

Olen toiminut yli kaksikymmentä vuotta yläkoulun liikunnan-ja terveystiedon opettajana Jyväskylässä ja ohessa ohjannut erilaisia ryhmäliikuntoja sekä rentoutusryhmiä. Viimeisen vuosikymmenen sydäntäni lähellä ovat olleet erityisesti rauhalliset kehon-ja mielenhuoltoryhmät.

 

Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin, löytämään lempeitä keinoja sekä kehon oireiden että stressin hallintaan jakamalla niitä oppeja ja kokemuksia, joita minulle on matkan varrella karttunut. Uskon, että pitkä opettajakokemukseni nuorten ja aikuisten parissa näkyy toisen ihmisen aidossa ja välittävässä kohtaamisessa ja värittää lempeällä tavalla sekä univalmennuksia, syvärentoutushoitoja että kehon-ja mielen huoltokursseja. Ohjaustyylini on lempeän tehokas- kaikessa olemisessani välittyy ilo- elämää ei kannata ottaa liian vakavasti!

 

Toivon, että Sinä olet itsellesi armollinen.

Koulutus

The Danielle Collins Face Yoga Method Teacher 2023

Univalmentaja 2022
Vinyasa Yoga Teacher RYT® 200h 2021
Sertifioitu Brain Relief®-kouluttaja 2021

Sertifioitu Brain Relief® -hoitaja 2020

Mindfulness-ja tunnetaitovalmentaja 2019
Mattopilatesohjaaja 2018
Liikuntatieteiden maisteri 1999

Sini Mustikkamaa-Kelly

Heippa, olen Sini. Olen koulutukseltani aineenopettaja ja personal trainer. Olen jatkokouluttautunut joogaopettajaksi (hatha ja vinyasa) ja mindfulness- ja meditaatio-ohjaajaksi. Lisäksi vuosien varrella on kertynyt paljon lyhyempiä liikunta-alan koulutuksia. Olen ollut liikunta- ja hyvinvointialalla noin 10 vuotta, ja työskennellyt yrittäjänä sekä Suomessa että ulkomailla. Muutin Rovaniemelle Kanarialta vuoden 2021 alussa. 

Viimeisen 10 vuoden aikana jooga ja Mindfulness ovat tulleet enemmän ja enemmän lähemmäksi sydäntä. Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, psykologiasta, kehon ja mielen yhteydestä – kaiken kaikkiaan siitä, miten me voisimme parantaa hyvinvointiamme ja elää täydempää, terveempää ja onnellisempaa elämää tässä ja nyt. 

Joogan polku on yksi väylä parempaan itsetuntemukseen ja onnellisempaan, tasapainoisempaan elämään. Se on antanut ja opettanut minulle todella paljon, ja oppisen polku jatkuu edelleen.
 
Toivon, että jokainen ihminen pystyisi aidosti rakastamaan itseään ja olemaan itsensä paras ystävä. Silloin voi aidosti antaa ja olla läsnä myös muille. Ja silloin voi toteuttaa rohkeasti oman näköistä, omien arvojen mukaista elämää.

Koulutus

Vinyasa Yoga Teacher RYT® 300h 2023

Sertifioitu Brain Relief® -hoitaja 2023
Sertifioitu Auvo® -hoitaja 2022
Vinyasa Yoga Teacher RYT® 200h 2021 
Meditation and Mindfulness Teacher 2020 
Hathajoogaopettaja 200h 2017 
Personal Trainer 2015 
Kuntosaliohjaaja 2014 
Hyvinvointivalmentaja 2014
Uskontotieteiden maisteri (psykologian ja uskonnon aineenopettaja) 

Lumia Wellness tiimiläiset

Olemme vähitellen kasvattaneet tiimiämme ja meillä on ollut suuri onni saada tiimiimme upeita ja ammattitaitoisia osaajia!

Heini Uusipaavalniemi

Jooga- ja pilatestunnit

Heini on harjoittanut joogaa vuodesta 2011 ja valmistunut joogaopettajaksi 2019. Tämän jälkeen Heini on toiminut joogaopettajana sekä jatkanut kouluttautumista syventäen osaamistaan. Heinille ayurveda on tärkeä joogan osa-alue ja parhaillaan Heini opiskelee aihetta syvemmin. Pilatesharjoittelun pariin Heini löysi kahden raskauden ja synnytyksen jälkeen kun yhteys ja hallinta omaan keskivartaloon oli löydettävä uudelleen. Samalla pilates alkoi avautua valtavan monipuolisena ja kokonaisvaltaisena harjoituksena, joka jäi tärkeäksi osaksi Heinin harjoittelua.  Opetuksessa Heinille on tärkeää ennen kaikkea harjoituksen kokonaisvaltaisuus, harjoitus joka luo tasapainoa ja harmoniaa – kaikilla tasoilla.Ayurveda elämäntaidonohjaaja – Ayurvedic Life-Style Consultant, American Institute of Vedic Studies (2020-)
Pilatesohjaaja – BASI Pilates Academy 2022
Joogaopettaja – Gokul Hatha Yoga 2019
Lasten joogaohjaaja – Perhejooga koulutus 2019

Jenni Koivisto

Hieronta ja Kalevalainen jäsenkorjaus

Jenni on rovaniemeläinen yrittäjä, lähtöisin lapin pienestä kylästä. Luonto ja rauha on lähellä Jennin syväntä ja harrastuksiin kuuluu mm. metsästys ja kalastus. Terveys ja hyvinvointi aiheena ja ammattina on kiinnostanut pitkään ja pari vuotta sitten hän päätti lähteä kulkemaan uusia polkuja tätä kohti.

“Kiire ja stressi näkyy ihmisten arjessa yhä enemmän ja palautumiselle ei jätetä tilaa. Havahduin itse samaan tilanteeseen niin omassa kuin läheistenkin arjessa. Hierojana haluan tukea terveyttä ja hyvinvointia edistämällä toimintakykyä ja rauhoittumista arjen keskellä.

Niin kuin kollegani sivuillaan ovat jo todenneet `Omasta hyvinvoinnistaan huolehtiminen on rakkauden teko itseään kohtaan. ´ Pysähdy siis hetkeksi kuuntelemaan, miten sinun kehosi voi.”

Urheiluhieronnan EAT 2023 – (kesken) 
Kalevalainen Jäsenkorjaus, Kisälli 2022 – (kesken)
Koulutettu hieroja 2023
Kosmetologi 2016


Reija Jacklin

Joogatunnit

Minun joogapolkuni on alkanut omilla harjoituksillani varmaan jo parikymmentä vuotta sitten.
Syvemmän “herätyksen” sain maatessani eräässä retriitissä matollani ja mietin “miksi en tee tätä enemmän itselleni vaikka tämä tuntuu niin hyvältä?”
 
Palattuani retriitistä kotiin heitin universumille tarkat ohjeet millaiseen koulutukseen ja milloin haluan. Tällainen koulutus löytyikin samana iltana somealustan kautta ja viikon kuluttua sain sieltä peruutuspaikan!
 
Ohjaan hathaa ja yiniä.
Haluan harjoituksissani korostaa sitä, että jokainen on tekemässä omaa harjoitustaan ja kunkin oma tehtävä on kunnioittaa kehoamme, kuunnella sen viestejä mikä sopii sille ja milloin riittää. Jokaisella meillä on oma ainutlaatuinen elämämme, joka on muokannut kehoamme ja sitä mihin se pystyy, arvostakaamme sitä. Haluan herätellä ohjauksissani myötätuntoa ja lempeyttä itseämme kohtaan.
 
Joogaohjauksen lisäksi teen hoito- ja koulutustyötä kalevalaisen jäsenkorjauksen parissa. Kätilötaustan ja vauvahieronnanohjaajakoulutuksen vuoksi minulla on vahva ammattitaito vauvojen ja raskaana olevien kehon hoidoissa.
 
Nähdään matolla,
 
Reija 
 
Joogaohjaaja
Mestari kalevalainen jäsenkorjaus
Kätilö 
Vauvahieronnan ohjaaja