fbpx

Studio

Lumia Wellness on lämminhenkinen jooga- ja pilatesstudio Rovaniemellä. Tervetuloa pysähtymään ja voimaantumaan viihtyisiin tiloihimme Rovakadulle. Haluamme auttaa sinua pitämään huolta kehostasi ja mielestäsi tarjoamalla pysähtymisen, hellittämisen ja tyyneyden hetkiä päivääsi. Meillä on pienet ryhmät (max 11 henkilöä), joten jokainen saa halutessaan myös yksilöllistä ohjausta. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta jooga- tai pilatesharjoittelusta, tuntitarjonnastamme löytyy monia tunteja myös aloittelijoille! Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet. 

Haluamme tarjota kiireettömiä hetkiä tiloissamme – olet tervetullut jäämään nauttimaan teetä tai kahvia tuntien jälkeen. Meiltä löydät myös viihtyisät pukutilat vaatteiden vaihtoon. Matot ja kaikki muut tunneilla tarvittavat välineet saat käyttöösi meiltä, mutta toki niin halutessasi voit ottaa mukaan oman joogamaton.

Studion tunneista löydät laajan valikoiman kehon- ja mielenhuoltotunteja toteutettuna lempeällä ja ammattitaitoisella ohjauksella. Meillä pääset nauttimaan myös Brain Relief -syvärentoutushoidoista ja hieronnasta. 

Aukioloajat

Olemme avoinna ma-pe ja su, ja sopimuksen mukaan.
Avaamme ovet aina 30 minuuttia ennen ensimmäisen aamu- tai iltatunnin alkua. Tuntien välissä viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Kun tunnit tai hoito ovat käynnissä, ulko-ovi on lukittuna. 

Jooga

Jooga huoltaa kehoa ja rauhoittaa mielen. Kattavasta valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan tunnin. Ohjaamme joogaa lempeällä otteella. Kokeile ja ihastu!

Pilates

Pilates on kehonhallintatekniikka, jolla voit vahvistaa syviä vatsalihaksiasi ja keskivartaloasi tehokkaasti, kohentaa ryhtiäsi sekä parantaa selkäsi vointia. Kokeile ja voimaannu!

Mindfulness ja rentoutus

Mindfulness ja meditaatioharjoitukset ovat osana joogatuntejamme. Valikoimastamme löytyy myös erillisiä kursseja, jotka keskittyvät pelkästään meditaatioon tai syvärentoutukseen - kokeile ja löydä sisäinen tyyneys.

Järjestämme myös kursseja ja workshopeja, lue lisää alla olevasta linkistä.

Brain Relief ja Auvo -syvärentoutushoidot

Brain Relief on Suomessa kehitetty hoitomuoto, jossa on yhdistetty erilaisia perinteisiä ja uusia painallus- ja hierontatekniikoita. Hoidon tavoitteena on syvä rentoutuminen.

Hieronta

Klassinen hieronta ja urheiluhieronta. Hieronta laukaisee erilaisia jännitystiloja, helpottaa kipuja ja vilkastuttaa verenkiertoa.

Kalevalainen jäsenkorjaus

Hoidossa tasapainotetaan tuki-ja liikuntaelimistön epätasapainoon joutuneita rakenteita.