fbpx

Kurssit

Mattopilates alkeet -tiiviskurssi

Mattopilateksen perustana on Joseph Pilateksen luoma kehonhallintamenetelmä, jolla kehitetään keskivartalon syviä lihaksia, kehon hallintaa, parannetaan ryhtiä ja liikkuvuutta. Monet saavat hyvän avun tuki-ja liikuntaelinvaivoihin (mm.selkävaivat) pilateksen ansiosta. 

Mattopilates alkeet kurssilla tutustutaan pilatekseen menetelmänä, harjoitellaan klassisen pilateksen mattosarjan liikkeitä ja niihin valmistavia liikevariaatioita.

Kurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa harjoittelua mattopilates alkeet- viikkotunneilla tai siirtyä perustason pilatestunneille.

Ajankohta:

Su 5.2.2023 Klo: 10-13

(sisältää pienen välipalatauon ja loppurentoutuksen)

Hinta: 49€

Varaukset 2.2.2023 mennessä. Toteutuu 6-11:lla osallistujalla.

Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.

Samettisen suklainen Mindfulness & syvärentoutus

Rakastatko suklaata? Niin mekin! Tämä on suklaanystävän unelmaohjelma. Aloitamme laskeutumalla hetkeen lempeällä mindfulness-harjoitteella. Tutustumme mindfulness-menetelmään ja harjoittelemme läsnäolon taitoja ihania käsintehtyjä rovaniemeläisen Chocodelin suklaita maistellen. Ilta päättyy meditaatioon, joka viimeistään saattelee sinut pehmeään syvän rentoutumisen tilaan. Tule yksin tai ota ystäväsi mukaan ja vietä kanssamme mieleenpainuva lauantai-ilta!

Ajankohta:

La 26.11.2022 klo 18:00-19:30

Hinta: 29 €

Varaukset 24.11.2022 mennessä. Toteutuu 6-12:lla osallistujalla.

Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.

Suklaa mindfulness ja syvärentoutus - chocodeli - Lumia Wellness

Hemmottelua Kaamokseen

Hemmottelisitko Itseäsi kaamoksen keskellä tarjoten keholle ja mielelle ihanan aamupäivän rentoutushetkien lomassa? Tai yllättäisitkö Läheisen Ystäväsi ihanalla hemmottelu-tapahtumalla?

Hemmottelua Kaamokseen tapahtumassa Lumia Wellnessillä aloitamme lempeällä 60 minuutin Yinjoogaharjoituksella, jossa keskitymme laskemaan kehon ja mielen kierroksia hengitysharjoituksin ja laskeudumme pehmeisiin, pitkäkestoisiin venytyksiin.

Päivä jatkuu hellivän niska-hartia-kasvo-jumpan merkeissä; tarjoamme lempeää liikettä hartioille, niskalle ja kasvoille. Vahvistamme ja venytämme lempeästi hartiaseudun ja kasvojemme lihaksia ja teemme itsellemme kevyttä kasvohierontaa. 

Tauolla rentoa, kiireetöntä rupattelua yrttiteetä ja pieniä herkkupaloja maistellen.

Viimeisenä teemme pitkän mindfullness-rentousharjoituksen äänimaljoja kuunnellen. 

Ajankohta:

Lauantaina 10.12.2022 klo 10:00-13:00

Hinta: 49 €

Varaukset 7.12.2022 mennessä. Toteutuu 6-12:lla osallistujalla.

Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.

Mattopilates Alkeet (8 krt)

Mattopilateksen perustana on Joseph Pilateksen luoma kehonhallintamenetelmä, jolla kehitetään keskivartalon syviä lihaksia, kehon hallintaa, parannetaan ryhtiä ja liikkuvuutta. Monet saavat hyvän avun tuki-ja liikuntaelinvaivoihin (mm.selkävaivat) pilateksen ansiosta.

Mattopilates alkeet -kurssilla tutustutaan pilatekseen menetelmänä, harjoitellaan klassisen pilateksen mattosarjan liikkeitä ja niihin valmistavia liikevariaatioita. Vähitellen lisätään liikkeitä mattosarjaan. Välillä saatetaan käyttää apuna pienvälineitä, esim. pilatespalloa.

 


Sopii loistavasti aloittelijoille! Voit tulla jatkamaan tiiviskurssin (3h) jälkeen tai halutessasi suoraan tälle kurssille.

 


Ohjaaja: Piia Mustikkamaa-Jokelainen

Ajankohta:
To 19.1- to 16.3.2023 (8 x 60 min)
(ei tuntia talvilomaviikolla)
Klo: 19:00-20:00
Hinta: 128€
Varaukset 17.1.2023 mennessä. Toteutuu 7-11:lla osallistujalla.
Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.

Lumia Wellness - pilates - apua selkäkipuun

Joogan alkeet -kurssi

Huom! Aloitus siirretty - kurssi alkaa 18.1., vielä ehdit mukaan 🙂

Onko jooga sinulle uutta, mutta haluaisit aloittaa harjoittamisen? Tai ehkä olet vain utelias kokeilemaan olisiko jooga sinun juttusi?

Jooga on tuhansia vuosia vanha perinne, jonka alkuperäinen tarkoitus on hiljentää mielen liikkeet. Joogassa yhdistyykin aina hengitys, keho (asanat) ja mieli (meditaatio). 

Kurssi on johdanto joogan alkeisiin; perus asanoiden (asentojen) linjaukset ja tekniikka, hengitysharjoitukset sekä meditaatio tulevat sinulle tutuiksi. Tutustumme kurssilla hatha- ja vinyasajoogaan. Kurssi painottuu fyysiseen harjoittamiseen, mutta tutustumme hieman myös joogafilosofiaan. Kurssin harjoitukset ovat voimistavat lempeästi, lisäävät liikkuvuutta ja tasapainoa sekä rauhoittavat mieltä.  Jokaisella kurssikerralla keskitymme eri teemaan ja teemme 45-60 minuutin harjoituksen. Kurssilla saat halutessasi myös yksilöllistä ohjausta. Tälle kurssille osallistuaksesi et tarvitse mitään aiempaa kokemusta. Sinun ei tarvitse olla notkea, taipuisa eikä mitään muutakaan – jooga sopii ihan kaikille! 🙂 Lämpimästi tervetuloa sukeltamaan joogan maailmaan rauhallisessa ja lempeässä ohjauksessa! 

 

Ohjaaja: Sini Mustikkamaa-Kelly

Ajankohta:
Ke 18.1.-8.3.2023 (8 x 75 min)
Klo: 17:30-18:45
Hinta: 135€
Varaukset 15.1.2023 mennessä. Toteutuu 7-11:lla osallistujalla.
Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.

Lumia Wellness - Joogan alkeet

Mindfulness -kurssi

Kurssilla tutustumme Mindfulness -menetelmään. Mindfulness on tietoista, hyväksyvää läsnäoloa käsillä olevassa hetkessä. 

Mindfulness -harjoittelu vähentää tutkitusti stressiä ja ahdistusta, alentaa verenpainetta, parantaa keskittymiskykyä ja lisää tyyneyttä ja onnellisuutta. 

Mindfulnessin eli tietoisen läsnäolon avulla opitaan päästämään irti kiireestä ja suorittamisesta, sekä vahvistamaan läsnäoloa arjessa. Harjoitukset parantavat keho-mieli yhteyttä ja rauhoittavat hermostoa.

Tietoisen läsnäolon kautta opettelemme havainnoimaan tunteita ja kehon tuntemuksia, hyväksyvällä ja lempeällä asenteella itseämme kohtaan. 

Kurssilta saat käytännön harjoituksia ja työkaluja stressinhallintaan ja hyvinvoinnin lisäämiseen omassa arjessasi. Kurssiin kuuluvat työkirja ja meditaatioäänitteet, jotta voit harjoittaa myös itsenäisesti ja jatkaa harjoittamista kurssin päätyttyä.

Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, et tarvitse aiempaa kokemusta!

Ohjaaja: Sini Mustikkamaa-Kelly

Ajankohta:
29.1.-26.2.2023 (5 x 75 min)
Sunnuntaisin klo 16:00-17:15

Hinta: 89€

Varaukset 25.1.2023 mennessä. Kurssi maksetaan varatessa. Osallistujamäärä 6-11 henkilöä. Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.

BASI Pilates-kurssi

Pilates on koko kehon harjoitus, joka kehittää erityisen tehokkaasti keskivartalon lihaksia.
BASI Pilates (Body Arts And Science International) on pilateksen tyylisuunta, jossa yhdistyy pilatesperinne ja nykypäivän ymmärrys ihmiskehon toiminnasta. BASI on keskittynyttä ja
tarkkaa työskentelyä oman kehon ja hengityksen äärellä mukaansatempaavaan flow tyyliin yhdistettynä ja mitä tuleemattopilatesharjoittelu un -sitä pidetään tässätyylisuunnassa “kruununjalokivenä”. Kurssi etenee progressiivisesti, harjoituksen intensiteettiä ja haastetta lisätään vähitellen. Näin luodaan mahdollisimman hyvät olosuhteet oman harjoituksen kehittämiseen. Kyseessä on 1-2 tason kurssi, joka sopii niin aloittelijoille kuin keskitason harjoittelijoille sillä harjoituksista annetaan vaihtoehtoja joiden avulla harjoituksen tasoa voi
säädellä itse. Tunneilla käytetään hyväksi myös pienvälineitä kuten pilatespalloa ja käsipainoja.

Ohjaaja: Heini Uusipaavalniemi

Ajankohta:
4.2.-13.5.2023 
Lauantaisin 11:45-12:45 (13 x 60min)
Ei tunteja:
11.3. (hiihtoloma)
8.4. (pääsiäinen)
Hinta: 208€ 

 

Varaukset 1.2.2023 mennessä. Kurssi toteutetaan jos ilmoittautuneita on vähintään 4. Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.
Ohjaaja: Heini Uusipaavalniemi, BASI pilatesohjaaja ja joogaopettaja
Lisätiedot kurssin sisältöä koskien: [email protected]

Joogaa ja Ayurvedaa kevääseen -workshop

Ayurveda tarkoittaa elämän tiedettä ja sitä pidetään joogan sisartieteenä sillä ne ovat peräisin samasta lähteestä ja toisiinsa tiukasti kytköksissä. Vuodenajat ovat Ayurvedassa tärkeässä osassa ja kevät on ayurvedan mukaan kapha doshan hallitsemaa aikaa. Aloitamme workshopin kaphaa tasapainottavalla joogaharjoituksella (kesto 60min) ja jatkamme luennolla (kesto 50min), jolla käymme läpi kaphaa tasapainoittavat elämäntapaohjeet. Saat workshopista mukaasi kotiin kirjalliset ohjeet, joita voit hyödyntää
myös tulevien vuosien kevätkuukausina. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta tai ayurvedasta eikä sinun myöskään tarvitse tietää omaa ayurvedistä
kehotyyppiäsi osallistuaksesi, sillä tässä workshopissa käydään läpi yleisiä vuodenaikaan liittyviä erityispiirteitä, jotka meidän kaikkien on hyvä tietää pysyäksemme terveinä ja elinvoimaisina.

Ohjaaja Heini Uusipaavalniemi on loppusuoralla keväällä 2020 aloitetuissa opinnoissaan
Ayurveda elämäntaidonohjaajaksi (Ayurvedic Life-Style Consultant, American Institute of
Vedic Studies). Heini on myös jooga- ja pilatesohjaaja.

Ajankohta:
Lauantaina 18.3.2023
Klo 13:00-15:00
Hinta: 59€ 


Varaukset 15.3.2023 mennessä. Lisätiedot workshopin sisältöä koskien: [email protected]

Ayrveda - Lumia Wellness

Univalmennus -pienryhmä

Univalmennusryhmässä saat tietoa unettomuudesta, unenhuollosta ja unta haittaavista uskomuksista.

Tutustut oman unettomuutesi syihin paremmin, löydät sinulle sopivia keinoja unesi parantamiseen, ja opit rauhoittamaan kierroksilla olevaa kehoasi ja mieltäsi mindfulnessharjoituksilla.

Ryhmässä keskustellaan luottamuksella, jaetaan kokemuksia ja annetaan arvokasta vertaistukea ohjatusti toisille ryhmäläisille.

 

Ajankohta:

9.11.-30.11.2022 (4 kertaa)
Hinta: 99€

Keskiviikkoisin klo 17:15-18:15

Varaukset 9.11.2022 mennessä. Toteutuu 4-8:lla osallistujalla.

Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.