fbpx

Kurssit

Mattopilates alkeet -tiiviskurssi

Mattopilateksen perustana on Joseph Pilateksen luoma kehonhallintamenetelmä, jolla kehitetään keskivartalon syviä lihaksia, kehon hallintaa, parannetaan ryhtiä ja liikkuvuutta. Monet saavat hyvän avun tuki-ja liikuntaelinvaivoihin (mm.selkävaivat) pilateksen ansiosta. 

Mattopilates alkeet kurssilla tutustutaan pilatekseen menetelmänä, harjoitellaan klassisen pilateksen mattosarjan liikkeitä ja niihin valmistavia liikevariaatioita.

Kurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa harjoittelua mattopilates alkeet- viikkotunneilla tai siirtyä perustason pilatestunneille.

Ajankohta:

La 5.11.2022 Klo: 10-13

(sisältää pienen välipalatauon ja loppurentoutuksen)

Hinta: 35 €

Varaukset 3.11. mennessä. Toteutuu 6-11:lla osallistujalla.

Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.

Samettisen suklainen Mindfulness & syvärentoutus

Rakastatko suklaata? Niin mekin! Tämä on suklaanystävän unelmaohjelma. Aloitamme laskeutumalla hetkeen lempeällä mindfulness-harjoitteella. Tutustumme mindfulness-menetelmään ja harjoittelemme läsnäolon taitoja ihania käsintehtyjä rovaniemeläisen Chocodelin suklaita maistellen. Ilta päättyy meditaatioon, joka viimeistään saattelee sinut pehmeään syvän rentoutumisen tilaan. Tule yksin tai ota ystäväsi mukaan ja vietä kanssamme mieleenpainuva lauantai-ilta!

Ajankohta:

La 15.10.2022 klo 18:00-19:30

Hinta: 29 €

Varaukset 12.10.2022 mennessä. Toteutuu 6-12:lla osallistujalla.

Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.

Suklaa mindfulness ja syvärentoutus - chocodeli - Lumia Wellness

Mindfulness -kurssi

Kurssilla tutustumme Mindfulness -menetelmään. Mindfulness on tietoista, hyväksyvää läsnäoloa käsillä olevassa hetkessä. 

Mindfulness -harjoittelu vähentää tutkitusti stressiä ja ahdistusta, alentaa verenpainetta, parantaa keskittymiskykyä ja lisää tyyneyttä ja onnellisuutta. 

Mindfulnessin eli tietoisen läsnäolon avulla opitaan päästämään irti kiireestä ja suorittamisesta, sekä vahvistamaan läsnäoloa arjessa. Harjoitukset parantavat keho-mieli yhteyttä ja rauhoittavat hermostoa.

Tietoisen läsnäolon kautta opettelemme havainnoimaan tunteita ja kehon tuntemuksia, hyväksyvällä ja lempeällä asenteella itseämme kohtaan. 

Kurssilta saat käytännön harjoituksia ja työkaluja stressinhallintaan ja hyvinvoinnin lisäämiseen omassa arjessasi. Kurssiin kuuluvat myös meditaatioäänitteet, jotta voit harjoittaa myös itsenäisesti ja jatkaa harjoittamista kurssin päätyttyä.

Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, et tarvitse aiempaa kokemusta!

Ajankohta:
27.10.-24.11.2022 (5 kertaa)
Torstaisin klo 17:00-18:00

Hinta: 89€

Varaukset 23.10.2022 mennessä. Kurssi maksetaan varatessa. Osallistujamäärä 6-11 henkilöä. Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.

Mattopilates Perustaso -kurssi (8krt.)

Perustason mattopilateskurssi sopii Sinulle, joka olet käynyt mattopilates alkeet kurssin tai koet, että pilateksen perusteet ovat muulla pilatestaustalla hallussasi. Kurssilla harjoitellaan pilateksen klassista mattorepertuaaria ja sen liikkeisiin valmistavia liikevariaatioita. Vähitellen kurssin edetessä lisätään liikkeitä mattosarjaan. Välillä saatetaan käyttää apuna pienvälineitä, esim. pilatespalloa.

Mattopilates perustason kurssi tarjoaa varmasti haastetta jokaiselle ja tiukkaakin keskivartalon treeniä- liikkeistä tarjolla helpompia ja haastavampia vaihtoehtoja!

Ajankohta:
26.10.-14.12.2022 
Keskiviikkoisin klo 17:30-18:30

Hinta: 92€

Varaukset 24.10.2022 mennessä. Toteutuu 7-11:lla osallistujalla.

Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.

 

Lumia Wellness - pilates - apua selkäkipuun

Univalmennus -pienryhmä

Univalmennusryhmässä saat tietoa unettomuudesta, unenhuollosta ja unta haittaavista uskomuksista.

Tutustut oman unettomuutesi syihin paremmin, löydät sinulle sopivia keinoja unesi parantamiseen, ja opit rauhoittamaan kierroksilla olevaa kehoasi ja mieltäsi mindfulnessharjoituksilla.

Ryhmässä keskustellaan luottamuksella, jaetaan kokemuksia ja annetaan arvokasta vertaistukea ohjatusti toisille ryhmäläisille.

 

Ajankohta:

9.11.-30.11.2022 (4 kertaa)
Hinta: 99€

Keskiviikkoisin klo 17:15-18:15

Varaukset 9.11.2022 mennessä. Toteutuu 4-8:lla osallistujalla.

Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.