fbpx

Kurssit

Mattopilates alkeet Workshop

Mattopilateksen perustana on Joseph Pilateksen luoma kehonhallintamenetelmä, jolla kehitetään keskivartalon syviä lihaksia, kehon hallintaa, parannetaan ryhtiä ja liikkuvuutta. Monet saavat hyvän avun tuki-ja liikuntaelinvaivoihin (mm.selkävaivat) pilateksen ansiosta.

Mattopilates alkeet -workshopissa tutustutaan pilatekseen menetelmänä, harjoitellaan klassisen pilateksen mattosarjan liikkeitä ja niihin valmistavia liikevariaatioita.

Workshopin jälkeen voit halutessasi jatkaa harjoittelua studiomme mattopilates-viikkotunneilla ja pilates & kehonhuoltotunneilla.

Ajankohta:

La 23.9.2023 Klo: 11.30-14.30

(sisältää pienen välipalatauon ja loppurentoutuksen)

Hinta: 49€

Varaukset 21.9.2023 mennessä. Toteutuu 5-11:lla osallistujalla.

Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.

Mindfulnessia palautumiseen- workshop

Workshopissa tutustumme mindfulness-menetelmään ja sen hyötyihin palautumisen välineenä.

Mindfulness on tietoista, hyväksyvää läsnäoloa käsillä olevassa hetkessä. Miksi kannattaisi ottaa mindfulness-harjoitukset osaksi omaa arkea ja miten?

Mindfulness -harjoittelu vähentää tutkitusti stressiä, masennusta ja ahdistusta, helpottaa uniongelmia, parantaa keskittymiskykyä ja lisää tyyneyttä ja onnellisuutta elämään. Helpottaa palautumista.

Mindfulnessin eli tietoisen läsnäolon avulla opitaan päästämään irti kiireestä ja suorittamisesta, sekä vahvistamaan läsnäoloa arjessa.

Opettelemme itsemyötätuntoa; havainnoimaan tunteita ja tuntemuksia, hyväksyvällä ja lempeällä asenteella itseä kohtaan.

Teorian lomassa (teoriaa yht. n. 60 min) teemme mm. hengitysharjoituksia, tietoisen liikkeen, tietoisen kävelyn ja tietoisen kuuntelun harjoituksia. Lisäksi saat käytännön harjoituksia ja työkaluja stressinhallintaan ja hyvinvoinnin sekä palautumisen lisäämiseen omassa arjessasi.

EKSTRANA: Workshopin jälkeen saan UUDEN LUMIA APP- sovelluksen käyttöösi ilmaiseksi yhden kuukauden ajalle! Lumia App on selkeä ja helppokäyttöinen meditaatio- ja joogasovellus, jonka avulla voit jatkaa säännöllistä harjoittelua missä ja milloin vain.

Ajankohta:

Lauantaina 7.10. klo: 13:30-15:30

Hinta: 49 €

Varaukset 5.10.2023 mennessä. Toteutuu 4-11:lla osallistujalla.

Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.

Joogan alkeet Workshop

Haluaisitko tutustua joogaan rauhassa, aivan alkeista lähtien?

Joogan alkeet – workshopissa tutustumme joogaan; mistä siinä oikeastaan on kyse, mitä joogatunneilla tehdään ja mitä jooga voisi antaa sinulle. Tutustumme hathajoogan asanoihin, joogassa käytettäviin välineisiin sekä hengitystekniikoihin ja meditaatioon.

Lopuksi teemme joogaharjoituksen, joka päättyy loppurentoutukseen.

Workshopissa on aikaa myös kysymyksille ja keskustelulle. Sisältää teetä ja pientä naposteltavaa.

Jos jooga on sinulle aivan uutta, mutta haluaisit aloittaa joogan matalalla kynnyksellä (tai ehkä olet vain utelias kokeilemaan olisiko jooga sinun juttusi), tämä workshop on sinua varten! 🙂

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan joogaan rauhallisessa ja lempeässä ohjauksessa!

Ajankohta:

Su 8.10.2023 klo 11.00-13.30

Hinta: 45 €

Varaukset to 5.10. mennessä. Toteutuu 5-11:lla osallistujalla.

Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.

joogan alkeet-kurssi lumia wellness

Kasvojooga Workshop

 

Workshopissa keskitymme niska-hartia-seudun ryhtiin sekä niskan, kaulan ja kasvojen alueen lihasten vahvistamiseen ja rentouttamiseen. Teemme vahvistavia harjoituksia, rentouttavaa kasvohierontaa sekä akupainantaa kasvojen alueelle. Saat tietoa kasvojoogan hyödyistä. Säännöllisesti toistettuina harjoitukset ennaltaehkäisevät ja korjaavat ihon ikääntymismuutoksia, lisäävät ihon hehkua sekä vähentävät kasvojen turvotusta ja silmien alusten tummuutta. Kasvojooga rentouttaa purentalihasten kireyttä ja voi helpottaa kipuja kasvojen ja pään alueella. Saat workshopista ohjeet myös kotiharjoittelua varten.

Aiempaa kokemusta et tarvitse- aloitamme aivan perusteista! Tervetuloa rentoutumaan, harjoittelemaan kasvojoogaa itsehoitomenetelmänä ja saamaan energiaa kaamokseen!

Ajankohta:
Lauantaina 11.11.2023
klo: 11:30-13:00

Hinta: 35€

Varaukset viimeistään 9.11.2023

Kasvojooga workshop

Samettisen suklainen Mindfulness & syvärentoutus

Rakastatko suklaata? Niin mekin! Tämä on suklaanystävän unelmaohjelma. Aloitamme laskeutumalla hetkeen lempeällä mindfulness-harjoitteella. Tutustumme mindfulness-menetelmään ja harjoittelemme läsnäolon taitoja ihania käsintehtyjä rovaniemeläisen Chocodelin suklaita maistellen. Ilta päättyy meditaatioon, joka viimeistään saattelee sinut pehmeään syvän rentoutumisen tilaan. Tule yksin tai ota ystäväsi mukaan ja vietä kanssamme mieleenpainuva lauantai-ilta!

Ajankohta:

La 2.12.2023 klo 17:00-18:30

Hinta: 29 €

Varaukset 1.12. mennessä. Toteutuu 6-12:lla osallistujalla.

Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.

Suklaa mindfulness ja syvärentoutus - chocodeli - Lumia Wellness

Joogaa ja Ayurvedaa kevääseen -workshop

Ayurveda tarkoittaa elämän tiedettä ja sitä pidetään joogan sisartieteenä sillä ne ovat peräisin samasta lähteestä ja toisiinsa tiukasti kytköksissä. Vuodenajat ovat Ayurvedassa tärkeässä osassa ja kevät on ayurvedan mukaan kapha doshan hallitsemaa aikaa. Aloitamme workshopin kaphaa tasapainottavalla joogaharjoituksella (kesto 60min) ja jatkamme luennolla (kesto 50min), jolla käymme läpi kaphaa tasapainoittavat elämäntapaohjeet. Saat workshopista mukaasi kotiin kirjalliset ohjeet, joita voit hyödyntää
myös tulevien vuosien kevätkuukausina. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta tai ayurvedasta eikä sinun myöskään tarvitse tietää omaa ayurvedistä
kehotyyppiäsi osallistuaksesi, sillä tässä workshopissa käydään läpi yleisiä vuodenaikaan liittyviä erityispiirteitä, jotka meidän kaikkien on hyvä tietää pysyäksemme terveinä ja elinvoimaisina.

Ohjaaja Heini Uusipaavalniemi on loppusuoralla keväällä 2020 aloitetuissa opinnoissaan
Ayurveda elämäntaidonohjaajaksi (Ayurvedic Life-Style Consultant, American Institute of
Vedic Studies). Heini on myös jooga- ja pilatesohjaaja.

Ajankohta:
Lauantaina 18.3.2023
Klo 13:00-15:00
Hinta: 59€ 


Varaukset 15.3.2023 mennessä. Lisätiedot workshopin sisältöä koskien: heini.yoga.lapland@gmail.com

Ayrveda - Lumia Wellness

Löydä Tyyneys & Kiitollisuus - Mindfulness -workshop

Lisäksi workshopissa käsitellään itsemyötätuntoa ja kiitollisuutta voimavaroina. 

Mindfulness -harjoittelu vähentää tutkitusti stressiä ja ahdistusta, parantaa keskittymiskykyä ja lisää tyyneyttä ja onnellisuutta. Kun olemme enemmän läsnä, voimme nauttia elämän pienistä, tärkeistä hetkistä joka päivä.

Mindfulnessin eli tietoisen läsnäolon avulla opitaan päästämään irti kiireestä ja suorittamisesta, sekä vahvistamaan läsnäoloa arjessa. 

Tietoisen läsnäolon kautta opettelemme havainnoimaan tunteita ja kehon tuntemuksia, hyväksyvällä ja lempeällä asenteella itseämme kohtaan. Itsemyötätunnon avulla opimme armollisuutta ja välittämistä itseämme kohtaan, ja kiitollisuuden avulla lisäämme onnellisuuttamme ja opim

 

 

Workshop sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Ohjaaja: Sini Mustikkamaa-Kelly

Ajankohta:
Torstaina 6.7.2023

Hinta: 45€

Varaukset 4.7.2023 mennessä. Osallistujamäärä 6-11 henkilöä. Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.

Mattopilates Alkeet (8 krt)

Mattopilateksen perustana on Joseph Pilateksen luoma kehonhallintamenetelmä, jolla kehitetään keskivartalon syviä lihaksia, kehon hallintaa, parannetaan ryhtiä ja liikkuvuutta. Monet saavat hyvän avun tuki-ja liikuntaelinvaivoihin (mm.selkävaivat) pilateksen ansiosta.

Mattopilates alkeet -kurssilla tutustutaan pilatekseen menetelmänä, harjoitellaan klassisen pilateksen mattosarjan liikkeitä ja niihin valmistavia liikevariaatioita. Vähitellen lisätään liikkeitä mattosarjaan. Välillä saatetaan käyttää apuna pienvälineitä, esim. pilatespalloa.

Sopii loistavasti aloittelijoille! Voit tulla jatkamaan tiiviskurssin (3h) jälkeen tai halutessasi suoraan tälle kurssille.

Ajankohta:
To 7.9- to 2.11 (EI viikolla 42)
klo: 17.30-18.30
Hinta: 128€
Varaukset 6.9.2023 mennessä. Toteutuu 7-11:lla osallistujalla.
Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.

Lumia Wellness - pilates - apua selkäkipuun

Kasvojooga-kurssi

Kasvojooga-kurssilla keskitymme niska-hartia-seudun ryhtiin sekä niskan, kaulan ja kasvojen alueen lihasten vahvistamiseen ja rentouttamiseen. Teemme vahvistavia harjoituksia, rentouttavaa kasvohierontaa sekä akupainantaa kasvojen alueelle. Saat tietoa kasvojoogan hyödyistä. Harjoitukset ennaltaehkäisevät ja korjaavat ihon ikääntymismuutoksia, lisäävät ihon hehkua sekä vähentävät kasvojen turvotusta ja silmien alusten tummuutta. Kasvojooga rentouttaa purentalihasten kireyttä ja voi helpottaa kipuja kasvojen ja pään alueella. Saat kurssilta ohjeet kotiharjoittelua varten.

Aiempaa kokemusta et tarvitse- aloitamme aivan perusteista.

 

Ajankohta:
To 30.3-to 1.6.2023 (ei helatorstaina)

Klo: 19-20

Hinta: 159€ / 9 kertaa


Varaukset 28.3.2023 mennessä. 

Kasvojooga - Lumia Wellness

Keskikesän miniretriitti

Joogaa, Mindfulnessia ja Melontaa

Kesän retriittipäivämme tarjoaa läsnäoloa ja luontoelämyksiä. Päivä alkaa aamulla Lumia Wellness-studiolla, jossa aloitamme päivän kehoa herättelevällä joogaharjoituksella. Aamupäivän mindfulness-workshopissa opettelemme laskeutumaan käsillä olevaan hetkeen. Mindfulness lisää onnellisuutta ja merkityksellisyyden tunnetta, kun opimme olemaan läsnä elämän pienissä ja isoissa kauniissa hetkissä. Jokaisesta päivästä voi löytää pieniä ihmeitä, kun katselee maailmaa uteliaasti, avoimena ja tietoisena. Tietoinen läsnäolo opettaa meille irtipäästämistä ja läsnäoloa elämän jatkuvassa, muuttuvassa virrassa.
Näitä taitoja pääsemme harjoittamaan lounastauon jälkeen ihanalla melontaretkellä Ounasjoella.  Melontaoppaanamme toimii kokenut opettaja Jenni Hämäläinen Rovaniemen melojista. Jenni johdattaa meidät turvallisesti melonnan tekniikkaan ja Ounasjoen upeisiin paikkoihin. Melomme rauhallisesti ja kiireettömästi, etkä tarvitse aiempaa kokemusta. 

Pysähdymme retkemme aikana rannalle, jossa saat päästää luovuutesi valloilleen kun asettelemme luonnon aineksista mandalat. Mandalat tulevat buddhalaisesta ja hindulaisesta perinteestä, ja ne toimivat yhtenä meditaation välineenä.

Tule nauttimaan kanssamme liikkeestä, kesästä ja luonnosta kaikin aistein!

Huom! Voit maksaa myös liikuntaeduilla – ota silloin yhteyttä: info@lumiawellness.fi

Ajankohta:
Sunnuntai 16.7.2023
klo: 10:00-17:30

Hinta: 99€
Hinta sisältää koko ohjatun ohjelman ja kajakkivuokrauksen välineineen 3h ajalle.

10:00-11:00 Aamun herättelevä joogaharjoitus
11:15-12:45
Mindfulness-workshop
13:00-14:00
Lounastauko
14:30-17:30
Melonta
Lähtö Ounaspaviljongilta, Kesätekemisen Keskus Roiskeelta. Kulku Ounaspaviljongille omalla autolla / kysy meiltä kimppakyytiä!

Ilmoittautumiset viimeistään 8.7.2023!
Minimiosallistujamäärä 6. Retriitin peruuntuessa osallistumismaksu palautetaan.

 

 

Jooga - Lumia wellness

Joogan alkeet -kurssi

Onko jooga sinulle uutta, mutta haluaisit aloittaa harjoittamisen? Tai ehkä olet vain utelias kokeilemaan olisiko jooga sinun juttusi?

Jooga on tuhansia vuosia vanha perinne, jonka alkuperäinen tarkoitus on hiljentää mielen liikkeet. Joogassa yhdistyykin aina hengitys, keho (asanat) ja mieli (meditaatio). 

Kurssi on johdanto joogan alkeisiin; perus asanoiden (asentojen) linjaukset ja tekniikka, hengitysharjoitukset sekä meditaatio tulevat sinulle tutuiksi. Tutustumme kurssilla hatha- ja vinyasajoogaan. Kurssi painottuu fyysiseen harjoittamiseen, mutta tutustumme hieman myös joogafilosofiaan. Kurssin harjoitukset ovat voimistavat lempeästi, lisäävät liikkuvuutta ja tasapainoa sekä rauhoittavat mieltä.  Jokaisella kurssikerralla keskitymme eri teemaan ja teemme 45-60 minuutin harjoituksen. Kurssilla saat halutessasi myös yksilöllistä ohjausta. Tälle kurssille osallistuaksesi et tarvitse mitään aiempaa kokemusta. Sinun ei tarvitse olla notkea, taipuisa eikä mitään muutakaan – jooga sopii ihan kaikille! 🙂 Lämpimästi tervetuloa sukeltamaan joogan maailmaan rauhallisessa ja lempeässä ohjauksessa! 

 

Ohjaaja: Sini Mustikkamaa-Kelly

Ajankohta:
Ke 12.4.-31.5.2023(8 x 75 min)
Klo: 17:30-18:45
Hinta: 135€
Varaukset 8.4.2023 mennessä. Toteutuu 7-11:lla osallistujalla.
Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.

Lumia Wellness - Joogan alkeet

Syvenny joogan maailmaan - kurssi

Kaipaatko syvempää ymmärrystä joogan filosofiasta? Haluaisitko syventää joogaharjoitustasi ja itsetuntemustasi? 

Jooga-asana on monille tutuin tapa harjoittaa joogaa, mutta todellisuudessa asanaharjoitus on vain yksi osa joogan polkua.

Joogan harjoittaminen voi olla syvällinen matka itsetuntemukseen ja itsensä kehittämiseen. Tällä kurssilla käymme läpi joogafilosofian perusteita, ja niiden käytännön soveltamista nykymaailmassa.

Tutustumme joogan oppeihin mm. Patanjalin Joogasutrien pohjalta, ja pohdimme, kuinka näitä oppeja voi tuoda sekä asanaharjoitukseen että jokapäiväiseen elämään.

Kurssin joogaharjoitukset ovat vinyasa/hathajoogaa ja vaihtelevat eri teemojen mukaan. Jokaisella kurssikerralla keskitymme yhteen teemaan ja teemme 45-60 minuutin harjoituksen joka sisältää asanoita, meditaatiota ja osalla kerroista myös pranayamaa (hengitysharjoituksia). Kurssilla saat halutessasi myös yksilöllistä ohjausta.

Sinulla on hyvä olla jo hieman kokemusta joogan harjoittamisesta, mutta sinulla ei tarvitse olla mitään tietämystä joogafilosofiasta osallistuaksesi kurssille – riittää että olet kiinnostunut joogasta myös laajemmin kuin fyysisen asanaharjoittelun näkökulmasta. Kaikki asanaharjoitukset räätälöidään osallistujien tasoon sopiviksi. Lämpimästi tervetuloa sukeltamaan joogan maailmaan rauhallisessa ja lempeässä ohjauksessa!

Ajankohta:
Sunnuntaisin 17.9.-15.10.2023
klo 16:15-17:30
(5x 75min)
Hinta: 99€
Varaukset 15.9.2023 mennessä. Toteutuu 6-11:lla osallistujalla.
Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.

Univalmennus -pienryhmä

Univalmennusryhmässä saat tietoa unettomuudesta, unenhuollosta ja unta haittaavista uskomuksista.

Tutustut oman unettomuutesi syihin paremmin, löydät sinulle sopivia keinoja unesi parantamiseen, ja opit rauhoittamaan kierroksilla olevaa kehoasi ja mieltäsi mindfulnessharjoituksilla.

Ryhmässä keskustellaan luottamuksella, jaetaan kokemuksia ja annetaan arvokasta vertaistukea ohjatusti toisille ryhmäläisille.

 

Ajankohta:

9.11.-30.11.2022 (4 kertaa)
Hinta: 99€

Keskiviikkoisin klo 17:15-18:15

Varaukset 9.11.2022 mennessä. Toteutuu 4-8:lla osallistujalla.

Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.