fbpx

Palautumisvalmennus Yrityksille

Hallitse stressiä ja edistä palautumista

Palautumisvalmennukset pureutuvat palautumiseen ja työssäjaksamiseen. Valmennuksissa tukena käytetään Firstbeat Life-teknologiaa, jonka avulla tarjoat työntekijöillesi edistyksellisimmän teknologian stressin ja palautumisen hallintaan. Edistät henkilöstön terveyttä tieteen tuomalla varmuudella sekä asiantuntevalla hyvinvointivalmennuksella, jotta konkreettisia muutoksia saadaan aikaan. Valmennuksissa pohditaan keinoja parantaa hyvinvointia, palautumista ja terveyttä yksilö- ja henkilöstötasolla. Valmennukseen on mahdollista sisällyttää myös esimerkiksi joogatunteja tai rentoutusharjoituksia. Muutoksia on helppoa seurata Firstbeat Life -palvelulla, ja positiivisten muutosten näkeminen on kannustavaa ja motivoivaa! 

Firstbeat Life - mittauslaite ja sovellus

Firstbeat Life mittausteknologia mittaa erittäin tarkasti stressin, palautumisen, unen ja liikunnan tilannetta sykevälivaihtelua mittaamalla. Valmennus auttaa ymmärtämään, miten parhaiten edistät kehon ja mielen hyvinvointia juuri sinulle sopivalla tavalla sekä löydät tasapainon kuormituksen ja levon välillä.

Firstbeat Life -sovelluksen avulla näet tarkat tulokset stressin, palautumisen ja unen laadusta ja määrästä. Voit seurata myös kuntotasoasi ja kuntosi kehittymistä sekä liikuntasuoritusten harjoitusvaikutusta. Sovellus tarjoaa myös paljon tietoa ja ohjausta ja on erittäin helppo käyttää.

Uutena ominaisuutena sovellus näyttää nyt myös reaaliaikaista tietoa, joten voit tehdä parempia valintoja ja nähdä vaikutukset välittömästi. Tarkat tulokset jokaiselta osa-alueelta saat mittauksen tehtyäsi.

 

Kokonaisvaltainen valmennus tukemaan työhyvinvointia

Palautusmisvalmennus pureutuu stressinhallintaan, palautumiseen ja työssäjaksamiseen. Valmennuksen avulla edistät työntekijöidesi työkykyä ja terveyttä ja ennakoit riskejä. Valmennukseen kuuluu kokonaisvaltainen valmennus yksilö- ja ryhmätasolla, jotta konkreettisia muutoksia saadaan aikaan. 

Ryhmäluennot tai workshopit voidaan järjestää yrityksen tiloissa tai etänä, ja ne räätälöidään yrityksen tarpeisiin. Luennon sisältöjä voi olla muun muassa:

 • Mitä on palautuminen?
 • Erilaiset kuormitustekijät.
 • Levon ja unen merkitys.
 • Stressireaktio ja alipalautuminen.
 • Liikunnan ja hyvän kunnon merkitys.
 • Kuinka voin valinnoillani edistää parempaa palautumista? 
 • Työssäjaksaminen ja työhyvinvointi.
 • Johdatus Firstbeat Life -palvelun käyttöön ja tulosten tulkintaan, jotta palvelusta saa parhaimman mahdollisen hyödyn.
 • Haluttaessa myös käytännön harjoituksia hyvinvointiin: taukojumppaa, liikkuvuusharjoituksia, rentoutus- ja hengitysharjoituksia.

Jokaisella osallistujalla on mahdollisuus seurata omaa palautumistaan henkilökohtaisen mittalaitteen ja  Firstbeat Life – sovelluksen avulla aina halutessaan. Lisäksi Firstbeat Life -palvelu mahdollistaa yritysraportoinnin (anonyymi), kun mukana on vähintään 7 työntekijää. 

Palveluun voidaan ottaa osana myös jokaiselle työntekijälle henkilökohtainen valmennustapaaminen. Valmennuksissa pohditaan parhaita keinoja jokaisen asiakkaan kohdalla lisätä hyvinvointia ja edistää palautumista.

Miten Firstbeat Life -valmennus toimii käytännössä?

Sovimme valmennuksen sisällöstä ja kestosta. Kerään valmennukseen osallistuvien sähköpostit, jonka jälkeen jokainen osallistuja saa rekisteröityä, ladata itselleen Firstbeat Life-sovelluksen ja tilata mittauslaitteen suoraan kotiosoitteeseensa. Pidämme ensimmäisen infotilaisuuden osallistujille etäyhteydellä.

Jokainen osallistuja suorittaa ensimmäisen kolmen päivän mittauksen esimerkiksi ensimmäisen kahden viikon aikana. Firstbeat Life -sovellus on erittäin helppokäyttöinen ja ohjaa asiakasta askel askeleelta mittauksessa. Ensimmäisen mittauksen jälkeen asiakas saa tarkat tulokset suoraan sovellukseen.


Firstbeat-Life-Team-Web.jpg

Pidämme ensimmäisen valmennus workshopin, jossa käsittelemme palautumiseen liittyviä asioita sekä Firstbeat-life tulosten tulkintaa.
Tässä vaiheessa jokaisella on myös mahdollisuus yksilövalmennukseen, mikäli se kuuluu pakettiin.
Osallistujat saavat mitata omalla laitteellaan milloin heille sopii, esimerkiksi kolmena päivänä kuukaudessa.

statistics-arrows-tendency-3351510.png

Valmennus jatkuu ennalta sovitun sisällön mukaisesti, esimerkiksi yksi workshop tai luento per kuukausi. Tarvittaessa voimme päivittää tavoitteita ja keinoja työyhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lisäksi toimitan anonymin yritysraportoinnin kuukausittain tuloksista (mikäli osallistujia on vähintään seitsemän). 

Firstbeat hyvinvointivalmennus -esimerkki

Sisältää:

 • 3 x 2h workshop henkilöstölle valmennuksen aikana.
 • Mittalaite jokaiselle osallistujalle (arvo 179€).
 • Firstbeat -sovelluksen käyttö valmennuksen ajaksi (arvo 24,90€/kk/henkilö).
 • Yritysraportointi joka kuukausi.

  Kesto: 6kk
  Hinta: 89€/henkilö/kk (alv 0)

Lisämaksusta saatavilla henkilökohtainen valmennustapaaminen halukkaille osallistujille.
Tämä esimerkki on laskettu 10 henkilön ryhmälle. Kysythän räätälöidyn tarjouksen yrityksellesi!