fbpx

Univalmennus työntekijöille

Väestötutkimusten mukaan jopa 35% aikuisista kärsii tilapäisestä unettomuudesta ja pitkäaikainen unettomuus on lisääntynyt erityisesti työtä tekevällä väestöllä viime vuosikymmenen aikana. Pitkäaikainen unettomuus on terveysriski ja se heikentää työssä jaksamista ja työsuorituksia. Tutkimusten mukaan ongelmana ei ole vain unen määrä, vaan sen heikko laatu. Uni on tärkein palautumiseen vaikuttava tekijä.

Työnantajalle on valtava etu, jos työntekijä nukkuu hyvin. Virkeä työntekijä on luova, tuottava ja hyväntuulinen!

Univalmennus

Univalmennus on vastatoimi stressin mielenterveyttä nakertavalle vaikutukselle. Jos ihminen nukkuu kohtuullisen hyvin, moni stressitekijä on jo hallinnassa.

Univalmennuksessa opetellaan keinoja hellittää suorittamisesta ja lisätä rentouden hetkiä päivään. Pyritään muokkaamaan pikkuhiljaa omia uneen liittyviä haitallisia uskomuksia ja korvaamaan niitä hyödyllisemmillä. Harjoitellaan tekemään unta ja kokonaisvaltaista terveyttä parantavia valintoja. Keskustellaan pienryhmissä ja jaetaan kokemuksia.

Valmennus soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oman unen parantamisesta ja motivoituneita tekemään pieniä muutoksia omaan toimintaan ja omiin uskomuksiin. Ryhmävalmennuksella on suuri voima myös vertaistuen ansiosta. Siksi se on omiaan parantamaan osaltaan myös työhyvinvointia!

Ryhmässä tapahtuvaa valmennusta on mahdollista jatkaa tai täydentää myös yksilökäynneillä.

Neljän kerran univalmennusryhmä

  • 4 x 60 min. Lumia Wellnessin tiloissa
  • tietoa unettomuudesta, unenhuollosta ja unta haittaavista uskomuksista
  • tutustutaan oman unettomuuden syihin paremmin
  • löydetään itselle sopivia keinoja unen parantamiseen
  • opitaan rauhoittamaan kierroksilla olevaa kehoa ja mieltä
  • saadaan arvokasta vertaistukea muilta ryhmän jäseniltä

Kokoontumiskerroilla saa tietoa ja vinkkejä unen huoltoon ja tutustutaan mindfulnessiin menetelmänä harjoituksia tehden. Ryhmässä keskustellaan, jaetaan kokemuksia ja annetaan arvokasta vertaistukea ohjatusti toisille ryhmäläisille.

  • 6-10:lla osallistujaa/ryhmä
  • Hinta alkaen 89€ / henkilö +alv 24%